ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ Ν. ΤΡΑΜΠ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ… ΜΟΝΟ ΤΟΥ!

ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» 
ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!


Σε παλαιότερο άρθρο μου, υποστήριζα πως η Χρυσή Αυγή δεν χρειάζεται να έχει κάποιο συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα για το λεγόμενο «προσφυγικό» και το λεγόμενο «μεταναστευτικό» ζήτημα, καθώς όταν θα’ ρθει η ώρα της εθνικής κυβέρνησης, το μέγιστο αυτό πρόβλημα θα λυθεί από… μόνο του! 

Εννοώντας, ότι όταν θα επίκειται η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην εξουσία, πολλά «προσφυγάκια» και «οικονομικοί μετανάστες» θα σπεύσουν να επιστρέψουν οικειοθελώς από κει που’ ρθαν. 

Κι όταν θα καταλάβει και επισήμως την εξουσία, θα φύγουν –επίσης οικειοθελώς- και οι υπόλοιποι και θα πάψουν να έρχονται καινούργιοι, όσα σύνορα και ν’ ανοίξει ο Ερντογάν Πασάς!

Διότι, πολύ απλά, θα καταλάβουν και οι ίδιοι, πως δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι εδώ!

Ε, λοιπόν, αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει και στις ΗΠΑ, αμέσως μετά την εκλογή του Ν. Τραμπ! Ήδη, περισσότερα από 7.000 «προσφυγάκια» που βρίσκονταν στις ΗΠΑ έκαναν αίτηση για άσυλο στον Καναδά το 2016, αριθμός αυξημένος κατά 63% σε σχέση με το 2015, σύμφωνα με τον Οργανισμό Υπηρεσιών Συνόρων του Καναδά (CBSA)! Και έπεται συνέχεια…

Αντίοχος