ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α»
Είναι πασίγνωστος πλέον ο τρόπος που ακολουθεί η κόκκινη χούντα που μας εξουσιάζει, όταν θέλει να αποσπάσει την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία. 

Βέβαια σ’ αυτόν το γαϊτανάκι προπαγάνδας λαμβάνουν μέρος και αυτοί που σέβονται την αριστερά και τους «αγώνες» της, και δεν είναι άλλοι από αυτούς που κάποτε έδωναν άφεση αμαρτιών στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. 

Δεν είναι εξάλλου τυχαία η πολιτική συμπόρευση ψοφοδεξιών και αριστερών από τη μεταπολίτευση και δώθε.

Το 2016 οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν σε φόρους το 53% των εισοδημάτων τους. 

Αυτό το ποσοστό μέρα με τη μέρα ανεβαίνει μιας και οι δανειστές ζητούν ολοένα και νέα επαχθέστερα μέτρα, που όμως η πληθώρα του κόσμου θα αδυνατεί να καταβάλει. 

Ήδη υπολογίζονται σε 3,5 ΔΙΣ ευρώ τα φορολογικά μέτρα που θα επιβληθούν λόγω της νέας αξιολόγησης, και η οποία δεν έπιασε τους στόχους, για άλλη μία φόρα. 

Και, Ω! τι σύμπτωση, θυμήθηκαν ξαφνικά οι κυβερνώντες ότι κάπου στο βάθος του κοινοβουλίου υπάρχουν οι φασίστες και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. 

Τι καταλληλότερο, τι βολικότερο, τη στιγμή της αξιολόγησης να βομβαρδίσουμε τον κόσμο με το τι έκαναν κάποιοι δώδεκα χρόνια πριν. 

Και να τα φασιστικά πάρτι με τους «ναζιστικούς χαιρετισμούς» τα τραγούδια κλπ. Και μέσα στον παράκρουση που όλο το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα βρίσκεται, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι αυτό ονομάζεται παραγωγή πολιτικού έργου. 

Σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν πάλι λάσπη ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές, τη στιγμή που οι τελευταίοι είχαν πάρει σβάρνα την Ελλάδα και πληροφορούσαν τον κόσμο για τη λαίλαπα των φορολογικών μέτρων που έρχεται. 

Και το σύστημα το χαβά του. 

Να σκούζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Μέχρι και τα ρουβικονόπουλα επιστράτευσαν για να σταματήσουν τη δίκη της Χ.Α, και να ρίξουν το φταίξιμο στους χρυσαυγίτες. 

Κάποια στιγμή θα τελειώσει, η τελειωμένη προ πολλού αξιολόγηση, θα ψηφιστούν τα νέα φορολογικά μέτρα πάντα με πόνο και δάκρυ από την κυβέρνηση, και ο λαός θα πάθει ένα ακόμη μεταμνημονιακό σοκ. 

Και τι θα πουν τότε στο λαό οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνάν; 

Τι θα πουν στις χήρες που θα βλέπουν να περικόπτεται η σύνταξή τους άλλο ένα 20%; 

Τι θα πουν στους μισθωτούς που τους περιμένει πάλι μία γενναία περικοπή μισθών, για το καλό της Ευρώπης; 

Μα φυσικά από κάπου θα ξεχώσουν πάλι ένα βίντεο, μία φωτογραφία που θα τα περιφέρουν σαν αξιοπρόσεκτο γεγονός σε εφημερίδες και τηλεπαράθυρα, βροντοφωνάζοντας «να οι φασίστες της Χρυσής Αυγής»

Υπόψη, ότι αυτά είναι τα «υπερόπλα» που διαθέτουν οι κόκκινοι και οι γαλαζοπράσινοι και τα οποία είναι άσφαιρα, πράγμα που το γνωρίζουν και οι ίδιοι, και προσπαθούν μέσω θλιβερών και μίζερων αντιπολιτικών ενεργειών, από τη μία να περισώσουν το πολιτικό τους τομάρι, και από την άλλη να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 

Αλλά ο κόσμος πλέον έχει βαρεθεί να βλέπει και να ακούει γελοιότητες και προπαγανδιστικές ενέργειες που δεν έχουν καμία σχέση με παραγωγή πολιτικής, αλλά ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής ακαρπίας. 

Απόδειξη τούτου, η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση ψηφοφόρων στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.Σ. Παιδάκος