ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΓΑΛΛΙΑ: ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ» ΦΙΓΙΟΝ!


Κτυπώντας… κατσαρόλες και φωνάζοντας «φύγε αλήτη», υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της πόλης Άτις Μονς τον μέχρι πρότινος… καταλληλότερο για την προεδρία της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος κέρδιζε και με διαφορά την Λεπέν, όπως μετέδιδαν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι και δημοσκόποι.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, ο… σκανταλιάρης Φιγιόν μίλησε σε λιγοστούς οπαδούς του κι έφυγε βιαστικά, αποφεύγοντας να δώσει συνέντευξη τύπου, προκειμένου να μην ερωτηθεί για τις ΚΛΕΨΙΕΣ της γυναίκας του, που είχε προσληφθεί ως… βοηθός του και πληρωνόταν αδρά από κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς να έχει πατήσει ούτε μέρα στην υποτιθέμενη δουλειά της.

Εν τω μεταξύ, οι δικηγόροι της οικογένειας Φιγιόν κατηγόρησαν την εισαγγελέα ότι κινήθηκε… γρήγορα και… παράνομα. «Αυτή η έρευνα παραβιάζει τις πλέον θεμελιώδεις αρχές του συνταγματικού δικαίου που είναι ο κύριος εγγυητής των θεσμών μας», δήλωσε ο Αντονέν Λεβί, επικεφαλής των δικηγόρων του Φιγιόν…

Δε θέλω… αντισημιτικά σχόλια…