ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ: Έξω τα αλβανικά κοπρόσκυλα από τον Ελληνικό Στρατό - Αφαίρεση υπηκοότητας και άμεση απέλαση!

 Έφερε το θέμα στη βουλή
 η Χρυσή Αυγή


«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας».

Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου, δηλαδή με τον συριζοπάνο…), για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά… μετέχοντες της ελληνικής παιδείας, αλβανοί στρατιώτες του… Ελληνικού Στρατού, που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Σκιπεταρίας!

Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!

Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά «ενσωματωμένοι» έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος. Κι όπως αποδεικνύεται από άλλη παρόμοια φωτογραφία, του 2015, δεν είναι οι μόνοι. 

Επιβάλλεται, λοιπόν, η εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού Στρατού από τέτοια στοιχεία. Ήτοι, να απομακρυνθούν άμεσα από τον Στρατό, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να απελαθούν στην πραγματική τους πατρίδα!

Και βέβαια, να καταργηθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος νόμος περί ιθαγένειας, που εκτρέφει τέτοια εθνικώς επικίνδυνα φαινόμενα!

Αλλά, από ποιους περιμένουμε να τα κάνουν όλα αυτά; 

Από τους συριζοκαμμένους και τους μητσοτακομπουμπουκους; 

Κλάφτα Χαράλαμπε!

Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Σχετικά με το θέμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε άμεσα ερώτηση προς το Υπουργείο Άμυνας

"Για την αντιμετώπιση των αλβανικών, ανθελληνικών στοιχείων σε Μονάδες του Ελληνικού Στρατού"

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός

1) Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι αλβανοί σοβινιστές που ντρόπιασαν την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη με τις άθλιες ανθελληνικές τους χειρονομίες;

2) Γιατί στην ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρεται ότι θα "χαϊδέψουν" τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας; Υπάρχει κυβερνητική κάλυψη στα κυκλώματα των αλβανών ιμπεριαλιστών που αποτελούν πέμπτη φάλαγγα μέσα στον Ελληνικό Στρατό;

3) Σκοπεύει η κυβέρνηση να αφαιρέσει την υπηκοότητα και να απελάσει άμεσα από την χώρα τα μέλη της εν λόγω αλβανικής συμμορίας - όπως οφείλει - καθ' ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκφράζουν τον αλβανικό επεκτατισμό;

4) Τι μέτρα θα λάβει ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα στον Ελληνικό Στρατό;

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής Χρυσής Αυγής


Πλήρης επιβεβαίωση 
Χρυσής Αυγής :
Οι αλβανοί ουτσεκάδες καθοδηγούν και ελέγχουν τους «αντιεξουσιαστές» των Εξαρχείων

Ένα αρκετά ενδιαφέρον κείμενο με τίτλο «Μέλη του UCK οι μαφιόζοι των Εξαρχείων» δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», η οποία, μεταξύ άλλων, γράφει και τα εξής:

«Μέλη του UCK υπήρξαν δύο από τα ηγετικά στελέχη της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών στα Εξάρχεια, που με χειρουργική επέμβαση εξάρθρωσε την περασμένη Τρίτη η Ασφάλεια Αττικής. 

Ο ένας κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο «Ναρί» και έμενε στου Γκύζη και ο δεύτερος με το ψευδώνυμο «Κουάρτο». Και οι δύο είχαν τατουάζ με το σήμα του UCK, του παραστρατιωτικού «Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού της Αλβανίας», όπως αυτοαποκαλείται, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν πως ο ένας εξ αυτών έλαβε μέρος παλαιότερα και σε επιχειρήσεις στα Βαλκάνια.

Η Κατεχάκη εκτιμά ότι με την εξάρθρωση της αλβανικής μαφίας από την Αστυνομία θα αποτραπούν σχέδια που είχαν εκπονηθεί από συγκεκριμένες ομάδες αναρχικών για συγκρότηση «ομάδων πολιτοφυλάκων», ακόμα και… ενόπλων (!), προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη – ή με το πρόσχημα αυτό.

«Τώρα δεν υπάρχει η ηθική βάση για κάτι τέτοιο, ενώ καταρρίπτεται και το επιχείρημα ότι η Αστυνομία διακινεί τα ναρκωτικά στην περιοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά κορυφαία πηγή στη Realnews.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μάλιστα, υπό τον τέως στρατιωτικό Νίκο Τόσκα, υιοθέτησε εξαρχής τις πληροφορίες που υπήρξαν στην ΕΛ.ΑΣ., ότι ένα μέρος των «μπαχαλάκηδων» γύρω από το Πολυτεχνείο «τροφοδοτείτο» από την αλβανική μαφία, προκειμένου να εμποδίζεται η παρουσία της Αστυνομίας στα Εξάρχεια και να διακινούνται χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους τα ναρκωτικά.

Στην Κατεχάκη, άλλωστε, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις -μη- αντιδράσεις (έως τώρα τουλάχιστον) του αναρχικού χώρου στην περιοχή, καθώς και τις αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ διαφόρων ομάδων του, κυρίως την «κόντρα» με τους «μπαχαλάκηδες»».


Το δημοσίευμα της Real News επιβεβαιώνει, επί της ουσίας, αυτό που έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δηλαδή οι αλβανοί κάνουν το απόλυτο κουμάντο στους εγχώριους «αναρχικούς» και «αντιεξουσιαστές», τους οποίους ελέγχουν πλήρως, όχι μόνο στην καταδίκη του «κακού» Ελληνικού Εθνικισμού (για τον αντίστοιχο αλβανικό εθνικισμό ούτε κουβέντα

Γι’ αυτό άλλωστε δεν τους έχουμε δει ποτέ να καίνε αλβανική σημαία), αλλά και στην διακίνηση των ναρκωτικών στην περιοχή, ερχόμενοι σε σύγκρουση με άλλες συμμορίες διακίνησης του «λευκού θανάτου», οι οποίες ελέγχονται από άραβες.

Όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη απάντηση και σε διάφορους φαιδρούς, οι οποίοι «συγχαίραν» τους δολοφόνους εκτελεστές του άραβα εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι», τρώγοντας το κουτόχορτο της προκήρυξης που στάλθηκε για να θολώσει τα νερά. Εξίσου ενδιαφέρον, όμως, έχει το τέλος του κειμένου, το οποίο έχει ως εξής:

«Όσον αφορά τα τρία υπό κατάληψη στέκια στα Εξάρχεια και κυρίως στο «Box» και στη Διδότου, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου διαμηνύει: «Η διακίνηση ιδεών δεν μας ενοχλεί. Εκείνο που δεν θέλουμε είναι στα στέκια αυτά -και πουθενά αλλού- να υπάρχουν ναρκωτικά, όπλα και μολότοφ». Ταυτόχρονα, εκτιμά πως το θέμα των Εξαρχείων δεν είναι μόνο αστυνομικό…»

Το απόσπασμα είναι ξεκάθαρο κάποιων πραγμάτων που ισχύουν στην περιοχή των Εξαρχείων (και όχι μόνον), χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα από την δική μας πλευρά. Εκτός από το ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» όχι μόνο δεν αντιτίθενται σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, όχι μόνο αποτελούν έμμεσο συμπαραστάτη της και προωθητή των απόψεών της επί μια σειρά σοβαρών ζητημάτων (όπως εθνομηδενισμός, πολυπολιτισμικότητα κλπ.), αλλά ο βιοπορισμός τους γίνεται με τον πλέον απεχθή και βρώμικο τρόπο. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ