ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Τι δεν καταλαβαίνει η Μέρκελ με την εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τραμπ;



Όλα του γάμου δύσκολα… Λιγότερο από δυο βδομάδες απομένουν για την επίσημη ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και οι… τρικλοποδιές δίνουν και παίρνουν! 

Όχι τόσο στα θέματα εσωτερικής πολιτικής, όσο σ’ αυτά της εξωτερικής. Έτσι, μετά τα παιχνίδια της CIA, με τους Ρώσσους που δήθεν επηρέασαν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, σήκωσε κεφάλι...και η τρισάθλια πρώην κομσομόλα, φράου Μέρκελ, που βρίσκει… ακαταλαβίστικη την εξωτερική πολιτική που προτίθεται να ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος.

Έτσι, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών (το οποίο χρηματοδοτεί τον «Ιό» φον Δημητράκη, για να εκδίδει βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής…), δήλωσε ότι: 

«Τελικά η υπόθεση παραμένει ότι δεν υπάρχει σαφής, συνεπής και εμπεριστατωμένη εικόνα του είδους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που θέλει να επιδιώξει στον κόσμο η νέα κυβέρνηση Τραμπ».


Αγχώνεται η Μέρκελ από την φιλορωσική εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσει η Τραμπ.

Που είναι το πρόβλημα; 

Στην πολιτική προσέγγισης με την Ρωσσία που έχει σκοπό να ακολουθήσει ο Τραμπ. 

Αυτό τους καίει όλους! 

Αλλά, θα φάνε τα μούτρα τους !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ