ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΦΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Το ψευτορωμέϊκο αντιποιείται κατά τρόπο βάναυσο και απαράδεκτο τον χαρακτήρα και τις ιδιότητες τού ελληνικού κράτους. Είναι ένα ελεεινό προτεκτοράτο παντελώς αδύναμο, ένα κατοχικό μόρφωμα στο οποίο πρυτανεύει η αδικία προς τούς πολίτες και η αδικοπραξία στην συμπεριφορά των κρατούντων και συνεργατών τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Άρχουν οι άθεοι και οι απάτριδες, οι δε πόροι τού Έθνους προσφέρονται στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης μαζί με ελληνικές ψυχές.

Συνεπώς το ψευτορωμέϊκο δεν είναι μήτε δυνατή οντότητα μήτε ελεύθερη μήτε νόμιμη προσωπικότητα. Δεν είναι διόλου ελληνικό και πρέπει οπωσδήποτε να ανατραπεί από το Έθνος των Ελλήνων, από ολάκερο τον ελληνικό λαό που διαθέτει Πίστη και Πατριωτισμό. Το αληθινό ελληνικό κράτος διαθέτει οπωσδήποτε σοφία, δύναμη και δικαιοσύνη.

Η Ιερή και Φυσική Ελλάς διαχειρίζεται την πνευματική ευφυΐα προκειμένου να δίδει εθνογνωσία και δεξιότητες στους πολίτες της, ώστε οι δίκαιοι και οι άριστοι να εξασφαλίζουν την αυτάρκεια τής εθνικής κοινότητος και την προκοπή τού λαού. Ασκεί την συνοχή και την δύναμη στο σώμα και την ύλη τού Μαχόμενου Ελληνισμού, θωρακίζοντας τα τείχη τού κράτους από κάθε λογής εισβολείς. Και τέλος ασκεί τούς μηχανισμούς τής δικαιοσύνης επιβραβεύοντας τούς δίκαιους και τιμωρώντας τούς άδικους, φτιάχνοντας κράτος ισάξιο και ισομεγέθες με το Έθνος και την ιστορία του.

Το ψευτορωμέϊκο κράτος τής αστικής δημοκρατίας είναι ένας ανόητος, άχρηστος και επικίνδυνος για την βιωσιμότητα τής ελληνικής ράτσας παρίας. Η διεθνής πραγματικότητα των καλπαζουσών γεωπολιτικών αλλαγών και η διασάλευση τής δημόσιας και τής εθνικής μας ασφάλειας μαρτυρούν την σκληρή αλήθεια. Αλήθεια για την οποία φέρουν βαρεία ευθύνη οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες που έχουν κλειστεί στον μίζερο εαυτό τους και έχουν παραδοθεί στην σαπίλα τής δήθεν προστατευτικής κομματοκρατίας.

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έχοντας παραδώσει τις λαϊκές εξουσίες και τις εθνικές κυριαρχίες στον εσμό των Σταυρωτήδων, δίδει τον ζωτικό χώρο στον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να έρθει η παγκόσμια και αντίχριστη σιωνιστική διακυβέρνηση. Είδαμε τις προάλλες την Ρωσία στις αρχαιρεσίες τού νεοταξικού ΟΗΕ να απομακρύνεται από τον οργανισμό τού Συμβουλίου Ασφαλείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αφού πιο πριν η Ρωσία αποκάλυψε τούς ψεύτικους βομβαρδισμούς των ισλαμοκατεχόμενων πόλεων που δήθεν διέπραξε ο νόμιμος πρόεδρος τής Συρίας Άσαντ και ο συριακός στρατός.

Είναι αυτά τα πολυθρύλητα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρογυρολόγων κατσαπλιάδων που έχουν μολύνει με ασθένειες και εγκληματικότητα τις πόλεις, τα χωριά, ακόμη και τα νησιά στην ακριτική έως σήμερα Ελλάδα. Είναι οι δήθεν πληγέντες από τις συριακές αρχές που έχουν κατασφάξει χριστιανούς και σιίτες και καταφθάνουν με τις ευλογίες και τα μέσα, πλωτά και χρηματικά, από σιωνισμό και Τουρκία στην Ελλάδα για να συνεχίσουν σε βάρος μας το δολοφονικό τους «έργο». Είναι ακόμη εκείνοι οι εξίσου μισθοφόροι ισλαμιστές τρομοκράτες που προέρχονται από χώρες στις οποίες εκτελούνται άνθρωποι μόνον και μόνον επειδή δηλώνουν χριστιανοί.

Την ίδια στιγμή στα νησιά μας ο Ελληνισμός διάγει σε καθεστώς τρόμου. Στην Χίο και σε ολάκερο το ανατολικό Αιγαίο οι ρέμπελοι κυνηγούν τούς Έλληνες, ακριβώς όπως το προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Οι λαθρογυρολόγοι στρατιώτες τής παγκοσμιοποίησης που δεν διστάζουν να σέρνουν μαζί τους παιδάκια ξένα για ασπίδα, βγήκαν ανά τας οδούς καίγοντας και κραδαίνοντας μαχαίρια. Μαζί τους πολεμούν τούς Έλληνες οι αναρχοκομμουνιστοπράκτορες των πρεσβειών που χιμάνε ενάντια στους γονείς που θέλουν τα σχολειά να ανήκουν μονάχα στα καλά ασφαλή ελληνόπουλα. Είναι το Ανατολικό Αιγαίο που ζητάει να υπαχθεί στην νέα τουρκοκρατία μαζί με Θεσσαλονίκη και Θράκη και ολάκερη την Ελλάδα και την Κύπρο Μας ο Ερντογάν με την αναθεώρηση τής Συνθήκης τής Λοζάνης.

Όμως η Ελλάς διοικείται στα χρόνια τα δημοκρατικά και από ετών πολλών από τούς πολιτικούς και οικονομικούς και ευρύτερα θεσμικούς επιγόνους εκείνων που δείχνανε με το δάκτυλο τούς Πατριώτες στους διαχρονικούς κατακτητές. Οι δοσίλογοι αυτοί δεν ήσαν ποτέ πατριώτες, μα πολιτικά ορθοί δημοκράτες που φρόντιζαν να το παίζουν καλά παιδιά για να σωθούν. 

Ω τής ηλιθιότητας ακατανίκητο χάος. Και όμως, οι προδότες ήταν πάντα φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί, άπαντες διεθνιστές και προβατόσχημοι λύκοι που χάιδευαν αυτιά και παίρνανε ματωμένα χρήματα. Κάποιοι μάλιστα το παίζανε και εθνικοσοσιαλιστές, εθνικιστές και πατριώτες, οι οποίοι όμως εντοπίστηκαν εγκαίρως και τιμωρήθηκαν από τον αληθινό Έλληνα, Εθνάρχη, Πατριώτη και Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά. Όμως σήμερα στα σχολειά μας οι σιωνιστές και σιωνιστοπροσήλυτοι διεθνιστές βάζουν θεματικές ενότητες για τούς δήθεν πρόσφυγες και κάνουν γιορτές εθνικές τάχα με εαμίτικα τραγουδάκια, ενώ οι τραγουδιάρηδες συνεργαζόντουσαν και λαμβάνανε οπλισμό και από τούς γερμανούς κατακτητές και από τούς ψευτοσυμμάχους συνκατακτητές…

Η Ελλάς προχωράει μπροστά με την εθνογνωσία και την δημιουργικότητα των Ελλήνων που έχουν δώσει όρκο ιερό σε Χριστό και Ελλάδα. Είναι ένας όρκος που δεν δίνεται μπροστά σε κάμερες καναλιών και κοινοβούλια, αλλά δίδεται επάνω στο προγονικό αίμα και την ζωή των παιδιών μας για τα οποία αν χρειαστεί θα γενούμε ολοκαύτωμα. Ολοκαύτωμα αληθινό όπως ξέρουν να γίνονται οι Έλληνες από τον καιρό των Θερμοπυλών έως το Κιούγκι και από τα βορειοηπειρωτικά βουνά έως την Κύπρο, την Ιωνία και τον Πόντο.

Η Ελλάς χρειάζεται την δύναμη που εκπέμπει μονάχα ένα σιδηρόφρακτο Σώμα Στρατιωτών τής Ελληνικής Φυλής, μια γροθιά αποφασισμένη να απλώσει τα σύνορά της από την Σικελία έως την Ελληνίδα Ανατολή. Η Ελλάς βαδίζει επάνω στους κανόνες τού Δικαίου και τού Ήθους που μονάχα κάτω από τα λάβαρα τής Γαλανόλευκης, τού Βυζαντινού Δικέφαλου αετού και τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού γίνονται απτή πραγματικότητα. 

Χριστός – Ελλάς – Εθνικοκοινωνισμός!!!

Σπυρίδων Καραχάλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ