ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Ο αποκλεισμός Μιχαλολιάκου και μία σελίδα της ιστορίας

Άξιος συνεχιστής του “Συμβουλίου του Στέμματος” ο… Αλέξης Τσίπρας!


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, προκειμένου να συζητήσουν το εθνικό ζήτημα της Κύπρου, όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου.

Πριν την 21η Απριλίου 1967, όταν υπήρχε ένα μεγάλο εθνικό θέμα, τότε ο Βασιλεύς συγκαλούσε το Συμβούλιο του Στέμματος, στο οποίο μετείχαν οι αρχηγοί των κομμάτων και οι τέως πρωθυπουργοί.

Σας παραθέτουμε από την θαυμάσια στήλη “ΦΙΛΙΣΤΩΡ” του κ. Κατσίγερα της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” τα παρακάτω για ένα συμβούλιο του στέμματος, το οποίο έγινε την 1η Σεπτεμβρίου του 1965 και αφορούσε την πολιτική κρίση, η οποία υπήρχε τότε:

“ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΚΑΤΣΙΓΕΡΑΣ, 49 χρόνια πρίν, 2.IX.1965: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ: Εξ εκ των οκτώ πολιτικών αρχηγών και τέως πρωθυπουργών, οι οποίοι ωμίλησαν κατά την χθεσινήν συνεδρίασιν του Συμβουλίου του Στέμματος, απαντώντες εις την έκκλησιν του Βασιλέως Κωνσταντίνου, ετάχθησαν...
υπέρ του σχηματισμού πολιτικής Κυβερνήσεως εκ της Βουλής, αποκλείοντες τας εκλογάς. Εκλογάς εζήτησαν μόνον ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος ενεφάνισεν ως παραχώρησιν ότι δέχεται η Βουλή να διαλυθή την πρώτην εβδομάδα του Νοεμβρίου και η εκλογική αναμέτρησις να διεξαχθή τον Δεκέμβριον, και ο κ. Στυλιανός Γονατάς, ο οποίος, όμως, ενώ ωμίλησεν υπέρ σχηματισμού υπηρεσιακής Κυβερνήσεως, είπεν ότι αύτη πρέπει να λάβη την ψήφον της Βουλής. (Σημ. «Φ»: Στο Συμβούλιο του Στέμματος είχαν κληθεί ο πρωθυπουργός Ηλίας Τσιριμώκος, όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί και εκ των πολιτικών αρχηγών οι οποίοι δεν είχαν διατελέσει πρωθυπουργοί μόνον ο Σπύρος Μαρκεζίνης, αποκλεισθέντος του προέδρου της ΕΔΑ Ιωάννου Πασαλίδη.)…”

Όπως διαβάσατε παραπάνω από το Συμβούλιο του Στέμματος, αποκλείστηκε τότε ο πρόεδρος του κόμματος της αριστεράς, της ΕΔΑ, Ιωάννης Πασαλίδης. Από το “συμβούλιο του στέμματος” του 2017 του Αλέξη Τσίπρα αποκλείστηκε ο επικεφαλής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος!

Στην θέση του ψυχροπολεμικού αντικομμουνιστικού καθεστώτος που απέκλειε τον επικεφαλής της αριστεράς, το καθεστώς του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”, που αποκλείει το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Κατά τα άλλα παριστάνουν τους “δημοκράτες”, αλλά δεν διαφέρουν σε τίποτε από αυτούς που τους έστελναν στις εξορίες και στις φυλακές…