ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ξεφτιλιστείτε συντρόφια, ξεφτιλιστείτε!



ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 

ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ… 

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΟΥΡΑΡΙ 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ 

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ


Όταν ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της συγκυβέρνησης των στημένων στα τέσσερα λακέδων της Μέρκελ και η συμμετοχή του Ζουράρι, προέβλεψα πως θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.




Και δεν άργησα να δικαιωθώ…

Κάθε μέρα που περνάει, λοιπόν, κάτι βρίσκει ο υπουργός-νούμερο για να είναι στην επικαιρότητα. Έτσι, μετά τις ύβρεις του προς τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, το σαλταρισμένο κομμούνι έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha (σ’ ένα άλλο κομμούνι…), κι αφού έπλεξε το εγκώμιο του ψόφιου πλέον σταλινίσκου της Καραϊβικής («μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας», κ.τ.λ.), χαρακτήρισε «μαλάκες» όσους αποκαλούν τον ψόφιο δικτάτορα «δικτάτορα».

Προφανώς, κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια!

- Ξεφτιλιστείτε συντρόφια, ξεφτιλιστείτε! Κι είστε ακόμα στην αρχή…


- Και τα «πατριωτάκια» που ψήφισαν το μόρφωμα του Καμμένου, να τον χαίρονται!


Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ