ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών Τραμπ: Τα e-mails δείχνουν ότι η Κλίντον έπαιρνε από πριν ερωτήσεις του «ντιμπέιτ»!


Απόλυτο δίκιο αποδείχθηκε ότι είχε ο Τραμπ όταν κατηγορούσε την Κλίντον ότι είχε στην κατοχή της ερωτήσεις από το «ντιμπέιτ» νωρίτερα, προκειμένου να προετοιμάσει τις απαντήσεις της.

Στα πρόσφατα e-mails από την εκστρατεία της Κλίντον που διέρρευσε το Wikileaks φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ντόνα Μπραζίλ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN, είχε στην διάθεσή της πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις ερωτήσεις που έγιναν στο «ντιμπέιτ». Σε ένα από τα e-mail φαίνεται ότι η Μπραζίλ έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν σε «ντιμπέιτ» του CNN που έγινε στις 6 Μαρτίου. 

Μια άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κλίντον δείχνει ότι η πρώην – πλέον – συνεργάτης του CNN έστειλε πριν το «ντιμπέιτ» μια ερώτηση στην υποψήφια των Δημοκρατικών. Μετά την διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Μπραζίλ υπέβαλλε την παραίτησή της, την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου. Βεβαίως, οι εκ των έσω πληροφορίες κρατούσαν από παλιά. 

Στις αρχές Οκτωβρίου ένα άλλο e-mail, που αποκάλυψαν τα Wikileaks με αποστολέα την Ντόνα Μπραζίλ, έδινε πληροφορίες σε ερώτηση σχετικά με την θανατική ποινή που η Κλίντον κλήθηκε να απαντήσει την επόμενη ημέρα σε εκδήλωση. Όταν, μάλιστα, οι αποκαλύψεις αυτές προέρχονται από την Washington Post, η οποία υποστηρίζει την υποψήφιο των Δημοκρατικών, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε πόσο βαρύ είναι το κλίμα για την Κλίντον μετά τα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τις βρώμικες μεθόδους που χρησιμοποιεί προκειμένου να εκλεγεί.

Αυτή η αδίστακτη τύπισσα, με την απόλυτη υποτέλεια στον διεθνή σιωνισμό, την πολεμοχαρή διάθεσή της και τον χρόνιο ανθελληνισμό της βρίσκεται και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση μόλις μια εβδομάδα πριν την διενέργεια των εκλογών στις ΗΠΑ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ