ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»;

newego_LARGE_t_1101_54334185_type13145


Μετά τους ευρωπαϊκούς επαίνους προς την –στημένη στα τέσσερα!- συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, για την πρωτοφανή στα χρονικά αντιλαϊκή πολιτική της (έχει ξεπεράσει και την αντιλαϊκή μανία των προκατόχων της, Σαμαροβενιζέλων…) ήρθαν και οι υπερατλαντικοί.

Για σημαντική πρόοδο στο ελληνικό ζήτημα, λοιπόν, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου καθώς όπως είπε «βλέπουμε αυθεντική δέσμευση από την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Μπαράκ Ομπάμα επαίνεσε τους ηγέτες της ΕΕ και της Ελλάδας για τη λήψη αποφάσεων που δεν ήταν δημοφιλείς πολιτικά αλλά ήταν κρίσιμες για την παγκόσμια οικονομία».

Κι όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, «αν και δεν πρόκειται για ένα πρόβλημα που θα λυθεί από τη μια στιγμή στην άλλη, οι εξελίξεις είναι προς την σωστή κατεύθυνση».

Γιατί άραγε ο Αμερικανός είπε πως η εφαρμογή του Μνημονίου στην Ελλάδα είναι «κρίσιμη για την παγκόσμια οικονομία»; 

Γι’ αυτό που λέμε από την αρχή αυτής της κρίσης: 

ότι αν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα έχουμε το φαινόμενο του ντόμινο (με κατάρρευση και των υπολοίπων «αδύναμων κρίκων» της Ευρωζώνης), από την οποία θα γίνει σμπαράλια η παγκόσμια οικονομία! Τέτοιο όπλο είχαν στα χέρια τους οι πρώην ( Jeffrey, Σαμαράς, Βενιζέλος) και οι νυν (Τσίπρας, Καμμένος) και δεν το αξιοποίησαν προς όφελος του λαού και της πατρίδας, γιατί είναι τυφλά όργανα των διεθνών εξουσιαστών- τοκογλύφων!


Η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που μπορεί να κάνει χρήση αυτού του φοβερού «όπλου», είναι βεβαίως η Χρυσή Αυγή, γιατί δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν… «κερατά»!


Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ