ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Επανάσταση! Ο τούρκικος στρατός βομβαρδίζει τουρκική πόλη… (Βίντεο)


«Αφρίζει» η Τουρκία, κι αυτό αποδεικνύεται από τις σκηνές τρόμου που διαδραματίζονται από βομβαρδισμό των Τουρκικών αρμάτων μάχης, όχι Συριακής πόλης, αλλά Τουρκικής κωμόπολης στα Νοτιοανατολικά σύνορα της, με συνέπεια το θάνατο 10άδων άμαχων πολιτών (οι οποίοι έχουν τουρκική υπηκοότητα)…

Ο τουρκικός Στρατός έλαβε την απόφαση να ισοπεδώσει την Σιρνάκ, μια πόλη 64.000 κατοίκων, λόγω του κουρδόφωνου πληθυσμόυ του διαπράττοντας ακόμα ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, με βάσει αυτών που έχουν οριστεί απ’όλες τις διεθνείς συνθήκε!

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τουρκικά τανκς να βομβαρδίζουν την κατοικημένη περιοχή Σιρνάκ που μαζί με τις πόλεις Ντιγιάρμπακιρ,Νίσιβη και Σουρ αποτελούν τις κύριες εστίες αντίστασης κατά του τουρκικού καθεστώτος και προπύργιο του ΡΚΚ.

Το Σιρνάκ είναι τουρκική πόλη και όμως κανείς στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ δεν αναφέρεται στις σφαγές που λαμβάνουν χώρα εδώ αι επτά μήνες από τα τέλη Ιουλίου.


Κανείς δεν καταγγέλλει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται από το ισλαμιστικό καθεστώς του Ρ.Τ.Ερντογάν ενανάντια στους ίδιους τους πολίτες του τουρκικού κράτους.

Το Σιρνάκ και η ομώνυμη επαρχία βρίσκονται στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και το Ιράκ.

Το Σιρνάκ πριν τον Α’ ΠΠ κατοικούνταν από Ασσύριους Χριστιανούς αλά μετά την γενοκτονία των Ασσυρίων από τους Τούρκους που έγινε παράλληλα με εκείνες των Ελλήνων και των Αρμενίων η πόλη κατοικήθηκε από Κούρδους.

Οι τουρκικές θηριωδίες έχουν προκαλέσει κύμα προσφύγων όπως και στις άλλες κουρδικού πληθυσμού πόλεις της περιοχής. 

ΝΑΤΟ και ΕΕ κατά τ’άλλα θεωρούν την Τουρκία αξιόπιστο εταίρο αλλά τον Μ.Άσαντ που προσπαθεί να προστατέψει τον λαό του από τους ισλαμιστές εισβολείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ