ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Πιάστηκαν στα πράσα οι δημοσκόποι! Διψήφια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε γράφημα που δημοσιεύτηκε... κατά λάθος

«Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται», όπως λέει κι ο λαός μας. Έτσι την πάτησαν και οι σύντροφοι δημοσκόποι (στην συντριπτική τους πλειοψηφία προερχόμενοι από την άκρα αριστερά…), που κρύβουν επιμελώς τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Το λοιπόν, στην ηλεκτρονική έκδοση του «Πρώτου Θέματος», δημοσιεύθηκε εκτενές ρεπορτάζ με εκτιμήσεις κορυφαίων τοκογλυφικών οίκων του πλανήτη (Bofa Merrill Lynch, HSBC, JP Morgan, Moody’s, Deutsche Bank, Eurasia και Citigroup) για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, το 2017, με έμφαση στην διεξαγωγή ή μη προώρων εκλογών.

Μόνο, που μαζί με τις εκτιμήσεις δημοσιεύθηκε κι ένα γράφημα με τα ποσοστά 5 ελληνικών κομμάτων (άγνωστο γιατί έλλειπαν τα υπόλοιπα, ίσως ήταν σε δεύτερη κάρτα που την «έφαγε» ο «δαίμων του τυπογραφείου»…) σε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, με πηγή (δείτε κάτω αριστερά) τις ελληνικές εταίρες δημοσκοπήσεων!

Σύμφωνα με το γράφημα, αυτή τη στιγμή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια (φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί στο 12%), ενώ υπήρξε και περίοδος (τον Μάιο-Ιούνιο του 2016) που είχαν φτάσει και στο 13%! Πρόκειται βεβαίως για ποσοστά που δεν είδαμε ποτέ στις κάλπικες «δημοσκοπήσεις» που δημοσιοποιούσαν οι καθεστωτικές εταίρες – κι ούτε πρόκειται να δούμε στο μέλλον, για ευνόητους λόγους!

 Αντίοχος