ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Απαξίωσε τον «απερχόμενο» Ομπάμα ο Πούτιν: Θα περιμένω τον νέο Πρόεδρο για να μιλήσουμε!


Αυτόν που γνωρίζει την απαξίωση ολόκληρου του πλανήτη έφεραν εδώ και έκαναν περιφέρομενο θίασο οι συριζαίοι

Μία από τις τελευταίες πράξεις που έκανε, προσφάτως, ο Ομπάμα ως πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν να απελάσει 35 ρώσους διπλωμάτες και αξιωματούχους, επειδή δήθεν βοήθησαν στην εκλογή Τράμπ, με την αποκάλυψη των βρώμικων μυστικών της Χίλαρι.

Η όλη υπόθεση, βεβαίως, είναι ένα βρώμικο προπαγανδιστικό παιχνίδι του επιτελείου των «Δημοκρατικών», προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις, που δεν αφορούν μονάχα την Χίλαρι αλλά και όλη την παράταξη

Επιπροσθέτως στόχος του Ομπάμα ήταν να ναρκοθετήσει την επερχόμενη ειρήνευση στην Μέση Ανατολή για να συνεχίσουν την δράση του οι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Η απάντηση του Πούτιν σε όλη αυτή την προσπάθεια να τορπιλιστεί η αμερικανορωσική προσέγγιση για έναν πολυπολικό κόσμο, χωρίς «Πλανητάρχη» και υπερατλαντικούς νταβατζήδες ήταν να... αστειευτεί και μάλιστα με καυστικό τρόπο.

Ο Ρώσος πρόεδρος όχι μόνο αποφάσισε να μην απελάσει Αμερικανούς διπλωμάτες, ως απάντηση σε αντίστοιχη κίνηση του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, αλλά φρόντισε να του ρίξει και αλάτι στην πληγή: διεμήνυσε πως για την όποια απόφασή του σχετικά με τις αμερικανο-ρωσικές σχέσεις θα περιμένει να αναλάβει επίσημα καθήκοντα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ουσιαστικά τα «γεράκια» του απερχόμενου Λευκού Οίκου, που ποζάρουν ως «φιλειρηνιστές» ενώ έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, επεχείρησαν με αυτόν τον βρώμικο τρόπο να φέρουν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ προ τετελεσμένων γεγονότων, ήτοι ενώπιον ενός νέου κηρυγμένου επισήμως ψυχρού πολέμου.

Προσέκρουσαν όμως στην σιδερένια θέληση του Πούτιν, ο οποίος παρά την αμφιλεγόμενη – τουλάχιστον - στάση Τράμπ σε διάφορα θέματα, επιμένει να παλεύει για την ειρήνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ