ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!



Συγκέντρωση υπέρ των λεγόμενων «προσφύγων», έκανε το κουκουέδικο ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης…) διαμαρτυρόμενο «για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα διάφορα hot spots της χώρας».

Σύμφωνα με τους ίδιους τους κουκουέδες, στη συγκέντρωση βρέθηκαν πολλοί Κούρδοι της Συρίας, καθώς επίσης και Μπαγκλαντεσιανοί

Σε κάθε περίπτωση, στη συγκέντρωση πρωτοστάτησαν… μελαμψοί, οι οποίοι κρατούσαν τα πανό και τις σημαίες του ΠΑΜΕ. Τα πανό ήταν στ’ αγγλικά (για να τα διαβάζουν οι παγκόσμιοι αφέντες και να συνεχίσουν να δίνουν τον… οβολό τους στους αχόρταγους του Περισσού…) και στ’ αραβικά, που συντόμως θα γίνουν η δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας!


Ιδού και κάποια από τα «αιτήματα» της κουκουεδίας: 

«Ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής σε όλους τους χώρους που σήμερα στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες. Να δρομολογηθεί άμεσα η μεταφορά τους σε αξιοπρεπείς στεγασμένους χώρους, με προτεραιότητα σε εγκύους, στις οικογένειες με παιδιά και στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Να εξασφαλιστεί επαρκής σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη…».


Εδώ, λοιπόν, είναι η μεγάλη ευκαιρία των κουκουέδων, να μας αποδείξουν πόσο… πονάνε για τα «προσφυγάκια»! Δεν αρκούν μόνο οι σημαίες και τα πανό που τους δίνουν να βαστάνε. Άλλα χρειάζονται!


Όπως: ν’ ανοίξει επιτέλους το παλάτι του Περισσού για τα «προσφυγάκια», κι όλα τα γραφεία του ΚΚΕ ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης κι όσα ακίνητα, ιδιοκτησίας του ΚΚΕ, είναι ξενοίκιαστα!


Κι όπως όλοι γνωρίζουν, τα εν λόγω ακίνητα είναι χιλιάδες, καθώς το ΚΚΕ είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα, μετά από την Εκκλησία. 

Άρα, το… τιμημένο κουκουέ κρατάει στα χέρια του τις «ανθρώπινες και αξιοπρεπείς» συνθήκες διαβίωσης των εν Ελλάδι «προσφύγων»

Για κοπιάστε, να δούμε την «αλληλεγγύη» σας, συντρόφια!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ