ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

esr-ekprosopoi_xrysh_aygh__article


Οι έγκριτοι ποινικολόγοι Παναγιώτης Μιχαλόλιας και Δημήτριος Παπαδέλλης, καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκαν σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για να καταγγείλουν τον παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας από τον δημόσιο διάλογο και τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση με τον νέο Πρόεδρο του Συμβουλίου και τ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κο. Αθανάσιο Κουτρομάνο. 

Παρουσιάσαμε τις νομικές μας θέσεις ενάντια στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβάλλει το μιντιακό κατεστημένο στην Χρυσή Αυγή.

Καταθέσαμε όλα τα σχετικά στοιχεία που τεκμηριώνουν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποκλείεται συστηματικά από τον δημόσιο διάλογο, όπως ξεκάθαρα περιγράφει ο παρακάτω πίνακας (Πηγή-Ετήσια έκθεση του Ε.Σ.Ρ. με τίτλο «Διαρκής Έρευνα Πολιτικής Πολυφωνίας»):



Ζητήθηκε από τους αρμόδιους παράγοντες του Συμβουλίου να παρέμβουν άμεσα για να τηρηθεί επιτέλους στην Ελλάδα η συνταγματική νομιμότητα και οι αρχές της πολυφωνίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ