ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 9 ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

austrian_freedom_party-xlarge_transt7iguzhdh7qagxundfobbsmgtxhwxcefdgqry7eqwls
Την επομένη των –επαναληπτικών- προεδρικών εκλογών στην Αυστρία, παρατηρήσαμε ότι το εθνικιστικό κίνημα έχασε μια –σημαντική βεβαίως- μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. 

Λίγες μέρες αργότερα, φαίνεται να κερδίζει τον «πόλεμο»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση της εφημερίδας Osterreich, την πρώτη μετά τις προεδρικές εκλογές, το Κόμμα των Ελευθέρων αναδεικνύεται πρώτη πολιτική δύναμη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα, σε περίπτωση που διεξάγονταν τώρα βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία – είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο του 2018, αλλά μάλλον θα γίνουν νωρίτερα…

Έτσι, το Κόμμα των Ελευθέρων θα κατακτούσε την πρώτη θέση με ποσοστό 35% ενώ δεύτερο θα βρισκόταν, εννέα μονάδες πίσω, στο 26%, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα το οποίο ηγείται σήμερα της αυστριακής κυβέρνησης συνασπισμού με το ψοφοδεξιό Λαϊκό Κόμμα, το οποίο εμφανίζεται να συγκεντρώνει 18%. Ακολουθούν οι Πράσινοι με ποσοστό 13% και το νεοφιλελεύθερο ΝΕΟΣ με 7%.

Άντε και στα… δικά μας!