ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

lathro_islam

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Δημοσχάκη, σχετικά με το ρόλο της αστυνομίας στη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, όπως αυτή απορρέει από τη «συνεργασία» της ΕΛΑΣ με την άρχουσα πολιτική τάξη, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ κ . Ρίζος που έκανε την παρουσίαση του βιβλίου ανέφερε τα εξής, όπως αυτά παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική έκδοση της καθεστωτικής καθημερινής: 

«Η δημόσια τάξη στη χώρα μας υποφέρει από την ασυνέχεια και την ανοχή στα “άβατα” και της «άσυλα”. Τα «άβατα” και τα «άσυλα» είναι πλησίον μας, καταρρακώνουν τη ζωή της πρωτεύουσας, αμαυρώνουν την όποια αισθητική της, καταστρέφουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την αυθεντία του Κράτους. Αναιρούν τον ζήλο των αστυνομικών για την επιτέλεση της αποστολής τους και γεννούν ένα αμείλικτο ερώτημα, το οποίο πρέπει κάποτε να απαντηθεί: η χωλή δημόσια τάξη της χώρας οφείλεται σε ανικανότητα της ελληνικής αστυνομίας ή στα δεσμά που της επιβάλλει η ελληνική πολιτική τάξη;/ Με γνώμονα την πραγματικότητα και τις ανάγκες για υπερβάσεις σε καίριους τομείς, όπως το μεταναστευτικό αλλά και σε θέματα δημόσιας ασφάλειας και δημόσιας τάξης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, τοποθετήθηκε για το μεταναστευτικό επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το άλφα και το ωμέγα για την προσέγγιση του τεράστιου αυτού θέματος «αποτελεί η αρχή της διαφυλάξεως των συνόρων της χώρας, η οποία, όπως τόνισε, παρά τις διαδεδομένες κατά καιρούς ανοησίες, αποτελεί το βασικό στοιχείο του κράτους και της κυριαρχίας του»

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ρίζος αναφέρθηκε, για ευνόητους λόγους, στο ότι, εμποδίστηκε η ορθολογική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος από την ανάμειξη θεολογικών και ηθικών χαρακτηρισμών, πράγμα που αποτελεί πέρα ως πέρα ατυχές ως παράδειγμα. Όπως και να έχει πάντως, εμμέσως πλην σαφώς, ο επίτιμος πρόεδρος δεν είπε κάτι περισσότερο από αυτά που χρόνια υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή και η οποία δεν βρίσκει δημόσιο βήμα για να εκφράσει τις απόψεις της.

Σ. Παιδάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ