ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΣΤΑΣΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ… ΠΕΝΤΕ!

FocusArea=011011011

Αν για την Χίλαρι κι όλον τον εσμό που την υποστήριζε η περιφανής νίκη του πατριώτη Τραμπ ήταν μια φορά ήττα (γιατί την περίμεναν κι ήταν προετοιμασμένοι…), για την αμερικανοκομμουνιστικήσυγκυβέρνηση των Τσιπροβλαμμένων ήταν δέκα φορές, γιατί είχαν «επενδύσει» στην νίκη της τρισκατάρατης – μέσω του κυκλώματος Γιάννας Αγγελοπούλου (της… σοσιαλίστριας), των «Ινστιτούτων» Levy και Brookings και… λοιπών υπερατλαντικών δυνάμεων.

Τώρα, λοιπόν, αλλάζουν τα δεδομένα και οι κατοχικοί συγκυβερνήτες νιώθουν την καρέκλα τους να… τρίζει.

Επειδή δε ο mister Tsipras είναι… σεσημασμένος, έβγαλε μπροστά το… πατριωτάκι τον Καμμένο, να ρίξει γέφυρες με την νέα κατάσταση, στέλνοντας συγχαρητήρια στον Τραμπ μέσω… Twitter:

«Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Τραμπ, σημαντική η θέση πλέον του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Παπαδόπουλου για την Ελλάδα».

Προφανώς, λοιπόν, αφού βγήκε μπροστά ο Καμμένος, η συγκυβέρνηση θ’ αλλάξει… στάση. 

Ενώ ήταν πεσμένη στα… τέσσερα, τώρα θα πέσει στα… πέντε – αν υπολογίσουμε και την… κοιλάρα του… μουστερή Καμμένου, που σίγουρα θα ακουμπάει στο πάτωμα!

Γράφει (χαιρέκακα…) 
ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ