ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ο Τραμπ έστειλε... αδιάβαστο τον Ερντογάν!

Στρατηγός Φλιν: 
“Χτίζουμε το ελεύθερο Κουρδιστάν”


Στην σημερινή διαδικτυακή σελίδα της τουρκικής εφημερίδας Τζουμχουριέτ (Cumhuriyet) της 24ης Νοεμβρίου 2016 αναφέρονται μελανά νέα για την Τουρκία σχετικά με την εξέλιξη του Κουρδικού ζητήματος.

Ο στρατηγός Μάικ Φλιν που είναι σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Kurdistan TV ότι η μελλοντική πολιτική των ΗΠΑ θα δώσει πολύ μεγάλη σημασία στο Κουρδικό ζήτημα.

Ειδικότερα, ο Φλιν εκθείασε την καλή οργάνωση και την αποτελεσματική διοίκηση των Κούρδων Πεσμεργκά έχοντας γνωρίσει τις επιχειρήσεις τους από κοντά. Επίσης, ανέφερε την μελλοντική διάθεση των ΗΠΑ για την στήριξη του αγώνα των Πεσμεργκά κατά του ισλαμικού κράτους (ISIS). Επίσης, ο Φλιν δήλωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις σε αυτή την περιοχή της Μέσης Ανατολής που θα διαφέρουν ριζικά από την σημερινή κατάσταση.

Όμως η σημαντικότερη δήλωση του στρατηγού Φλιν, η οποία δίνει και ένα ηχηρό χαστούκι στην τουρκική επεκτατικότητα είναι η πρόβλεψη του για ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν! Συγκεκριμένα ο Φλιν υποστήριξε ότι ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην σταθερότητα όλης της γύρω περιοχής.

Ο Φλιν συνέχισε τις δηλώσεις του αναφέροντας ένα όραμα για μια νέα τάξη πραγμάτων στην Μέση Ανατολή που θα διαφέρει ριζικά από τα τωρινά σχέδια της Τουρκίας.

Συμπερασματικά οι δηλώσεις του Φλιν διαλύουν την προσπάθεια του Ερντογάν να προσεταιριστεί τον Τραμπ με τον συνήθη πονηρό και ύπουλο τουρκικό τρόπο.

Εμπεριστατωμένα πια καταρρέουν τα ψέματα περί φιλότουρκου Τραμπ που τόσο βιαστικά είχε σπεύσει η τουρκική εξωτερική πολιτική να διαδώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ