ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Μήνυμα Ομπάμα στους Έλληνες: Όσο υπογράφετε Μνημόνια και δέχεστε λαθρομετανάστες από την τουρκία, θα είμαστε... «σύμμαχοί» σας!

Μήνυμα Ομπάμα στους Έλληνες: Όσο υπογράφετε Μνημόνια και δέχεστε λαθρομετανάστες από την τουρκία, θα είμαστε... «σύμμαχοί» σας!


Λίγες μέρες πριν φτάσει στην Αθήνα για την επίσκεψή του και ενώ ήδη η πρωτεύουσα έχει γεμίσει με αμερικανούς πράκτορες, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε συνέντευξη στην «Καθημερινή» και στον “Voice of America” – θαμώνα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Αλέξη Παπαχελά.

Στην συνέντευξή του ο Ομπάμα τόνισε τους βασικούς άξονες της αμερικανικής πολιτικής για την Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να συνοψιστούν στα παρακάτω σημεία:

α) Συνεχίστε την παγκοσμιοποίηση – Αντιμετωπίστε τη Χρυσή Αυγή

β) Υποδεχτείτε όλους τους λαθρομετανάστες

γ) Υπογράψτε ό,τι μνημόνιο σας βάζουμε μπροστά σας

δ) Ξεπουλήστε την Κύπρο με το σχέδιο Ανάν ΙΙ για να κερδίσουν οι εταιρείες μας

Και για όσους είναι δύσπιστοι, σας παρουσιάζουμε τα επίμαχα αποσπάσματα από την συνέντευξη του Ομπάμα:

α) «Εν των μεταξύ με την άνοδο των λαϊκιστικών κινημάτων και των αμφιβολιών για το μέλλον της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η επίσκεψή μου στην Ελλάδα – τη γενέτειρα της Δημοκρατίας και πηγή έμπνευσης για τους ιδρυτές της Αμερικής – θα είναι μια ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε τις διαρκείς αξίες της δημοκρατικής διακυβέρνησης, της διαφορετικότητας και της ανεκτικότητας που μας κάνουν δυνατούς»

β) «Ο ελληνικός προϋπολογισμός έχει τώρα πλεόνασμα και η ελληνική Βουλή έχει υιοθετήσει σκληρές μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν να γίνει πιο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία. Είναι, όμως, σαφές ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα που πρέπει να γίνουν»

γ) «Παρ’ όλα αυτά, λόγω του μεγέθους της κρίσης, όλοι αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα. Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, η Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις (ΜΚΟ δηλαδή) για να βελτιώσει τις συνθήκες των μεταναστών στους καταυλισμούς.»

δ) «Σήμερα οι προοπτικές για μια διαρκή λύση του Κυπριακού είναι οι καλύτερες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια... Μια δίκαιη και συνολική λύση για την Κύπρο... θα δημιουργούσε ευκαιρίες για τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις»

Θεωρούμε ότι ο αμερικανός πρόεδρος δια της συνεντεύξεώς του ήτο απολύτως ξεκάθαρος στο τι απαιτεί από την κυβέρνηση των ανθελλήνων, είτε αυτή έχει ως κορμό τον Σύριζα, είτε τη Νέα Δημοκρατία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ