ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΗΧΗΤΙΚΟ

Γ. Τράγκας: Αυτοί που έδωσαν εντολή για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, τώρα πιέζουν για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος - ΗΧΗΤΙΚΟ

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Αποφεύγοντας να ονοματίσει ποιοι είναι αυτοί που πίεσαν για το πρωτοφανές πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, τόνισε ότι είναι οι ίδιοι που πιέζουν για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας. Ο νοών νοείτω!

Ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά: «Τι ρόλο παίζει ο κάθε αριστερός Φίλης και τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί που δέχονται οδηγίες και ξέρω και ονόματα. Για τις οδηγίες που δίνουν αυτοί που διαβαίνουν το κατώφλι του Μαξίμου.

Επί Σαμαρά ήξερα ποιος μπαινοβγαίνει και επιδιώκει να δώσει του κόσμου τις οδηγίες στον Αντωνάκη. 

Οι ίδιοι που έδωσαν τις οδηγίες για το πότε έπρεπε να γίνουν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής, οι ίδιοι αυτοί δίνουν οδηγίες πάντα για τα θέματα τα θρησκευτικά, όχι τώρα, δεκαετίες πίσω!

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν πως τα ίδια κυκλώματα που έβαλαν παράνομα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, επιχειρούν τώρα την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ