ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΙΣΟΒΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


xeim_olymb__article


Τον κουνιστό και λυγιστό θολοκουλτουριάρη Θανάση Χειμωνά, υπεύθυνο Πολιτισμού (καημένε Πολιτισμέ, τι σου ’μελλε να πάθεις!) του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, σίγουρα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι, εξαιτίας των χυδαίων, προκλητικών και κομπλεξικών διαδικτυακών επιθέσεων που κάνει κατά καιρούς κατά όλων όσων δεν συμφωνούν με τις… δημοκρατικές του αντιλήψεις. 

Ε, λοιπόν, αυτή τη φορά, το καμάρι της Φώφης και της κλεφτοπασοκαρίας το… τερμάτισε! Με στόχο αυτή τη φορά τους ηρωικούς Έλληνες παραολυμπιονίκες, που έκαναν το μοιραίο «λάθος» να φωτογραφηθούν με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, που τους συνεχάρησαν γιατί δόξασαν τα ελληνικά χρώματα στα πέρατα της οικουμένης! Δείτε την ξεδιάντροπη χολερική ανάρτηση που ανέβασε στον ξεχειλισμένο διαδικτυακό του βόθρο: 

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα πρέπει να αποκλείσει δια βίου από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις τους παραολυμπιονίκες που πόζαραν πλάι στους χρυσαυγίτες. Και η ΔΟΕ να τους πάρει πίσω τα μετάλλια».

Αυτό είναι το… ήθος των μακρυχέρηδων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν δεμένη χειροπόδαρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων!

Όσο για τον συγκεκριμένο χολερικό τύπο, τον παραδίδουμε στη χλεύη σας, για να… σκάσει ακόμα περισσότερο από το κακό του!

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα της κακίας, της παλιανθρωπιάς και του μισελληνισμού του λεγάμενου:

«Ο Παττακός είναι τόσο άθλιος που και ο Χάρος είναι αναποφάσιστος στον αν θέλει να τον πάρει».

Να τον χαίρονται στο… τόξο!

Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ