ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Όσα δεν έδειξε η ΕΡΤ - Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δεν θα μείνει για 40 χρόνια στο 10%, πολύ σύντομα θα ανεβούμε πολύ παραπάνω


Το πιο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην 81η ΔΕΘ ήταν αυτό που δεν έδειξε η ΕΡΤ, καθώς διέκοψε την μετάδοση 4 λεπτά πριν την ολοκλήρωσή της.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιες υποχωρήσεις θα μπορούσε να κάνει η Χρυσή Αυγή για να συμμετάσχει σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση...
απάντησε ευθαρσώς: 

"Δεν εκποιούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό από αυτά που πιστεύουμε. Σε καμία περίπτωση για ένα κόκκαλο της εξουσίας δεν πρόκειται να αλλάξουμε! Θα μείνουμε αυτοί που είμαστε!".

Και συνέχισε καταχειροκροτούμενος: "Από τις ευρωεκλογές του 2014 μέχρι τις τελευταίες εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2015 η Χρυσή Αυγή έρχεται σταθερά τρίτο κόμμα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 40 χρόνια ήταν στο 4%. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είμαστε επί 40 χρόνια στο 10%. Πολύ συντομότερα θα είμαστε πολύ παραπάνω!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ