ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”: Ραγδαία άνοδος για την Χρυσή Αυγή - Δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις!



Αναδημοσιεύουμε το χθεσινό κεντρικό άρθρο της "Ελεύθερης Ώρας" για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής:

"Παρά τον ανελέητο ΠΟΛΕΜΟ του ανθελληνικού καθεστώτος, παρά τους συνεχείς διωγμούς και τους αποκλεισμούς που επιβάλλει τελείως άδικα το σύστημα του αντι-"συνταγματικού τάξου" στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή σημειώνει ανοδική πορεία! Αυτό είναι κάτι, που το παραδέχονται, ή μάλλον που αναγκάζονται να το παραδεχτούν, ακόμα και οι συστημικές δημοσκοπικές εταιρείες, που δείχνουν συνέχεια την Χρυσή Αυγή σε άνοδο των ποσοστών της, όταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν κατακόρυφα, ενώ η ψευτοδεξιά Νουδούλα μένει στάσιμη...

Αυτή την πραγματικότητα, που είναι πολύ σκληρή φυσικά για το ανθελληνικό κατεστημένο των πολιτικάντηδων, την ομολογούν -δεν μπορούν βλέπετε να κάνουν κι αλλιώς...- ακόμα και δεδηλωμένοι εχθροί της Χρυσής Αυγής, όπως είναι το ιντερνετικό "Κουρδιστό Πορτοκάλι". 

Κοιτάξτε τι γράφει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σε άρθρο του, στις 14 Αυγούστου 2014, κάτω απ τον τίτλο "Η φοβισμένη Μέρκελ και ο ανύπαρκτος Τσίπρας στέλνουν την Χρυσή Αυγή στο 14% (παραθέτουμε όλο το σχετικό κείμενο): 

"Η φοβισμένη Μέρκελ και ο ανύπαρκτος Τσίπρας εκτοξεύουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση να εγκατασταθούν 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη προκαλεί ήδη σεισμό στο νησί. 

Μάλιστα το γεγονός ότι η προσπάθεια έγινε στα μουλωχτά και το θέμα διέρρευσε από σπόντα κάνει ακόμη πιο προκλητικές τις μεθοδεύσεις της εγχώριας κυβέρνησης η οποία δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει. Οι κυβερνώντες τα έχουν χαμένα και παρότι υποδύονται τους αποφασιστικούς αρκεί μια μικρή λεπτομέρεια για να πιάσει φωτιά ο αχυρώνας.

Την ίδια στιγμή το νέο κύμα προσφύγων που κατακλύζει τα νησιά οδηγεί χιλιάδες ψηφοφόρους στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ιστορικά ολέθριος για την χώρα σε όλα το επίπεδα. Παρέλαβε ένα διεφθαρμένο κράτος από τους προηγούμενους μαφιόζους κυβερνώντες και έρχεται να το αποτελειώσει ή μάλλον να το παραδώσει στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. 

Όπως όλα δείχνουν την παραμονή τού ανερμάτιστου ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα την πληρώσουμε με αίμα. Η τρομαγμένη Μέρκελ εξαιτίας της αδυναμίας της να διαχειριστεί και το προσφυγικό (μετά την οικονομική κρίση) και ο ανύπαρκτος Τσίπρας μετατρέπουν την Ελλάδα των σφραγισμένων συνόρων σε απέραντο "hot spot" δίνοντας την ευκαιρία στην Χρυσή Αυγή να απογειώσει τα ποσοστά της στο πρότυπο του AFD και του NPD.

Το κόμμα της Εναλλακτικής για την Γερμανία φλερτάρει με την 1η θέση στις εθνικές εκλογές του 2017. 

Μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες πέφτουν στα χέρια του φασισμού -καλπάζει και η Λεπέν. 

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που τρέχουν: ΝΔ 18%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12 - 14%, ΣΥΡΙΖΑ 6-8%, ΠΑΣΟΚ 5,5%,, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4,5%, ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ 3,2%, ΠΟΤΑΜΙ 3,2%, ΛΑΕ 3%".

Και συνεχίζει το άρθρο των "αντιφασιστών" του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" με τα παρακάτω: 

"Σε Νησί των Κολασμένων μετατρέπει η Μέρκελ την Κρήτη καθώς καταρρέει δημοσκοπικά εξαιτίας των χειρισμών της στο Προσφυγικό. 

Έτσι αποφάσισε να στείλει (σε πρώτη φάση) 3.000 μετανάστες που το Βερολίνο θεωρεί υπεράριθμους στο ελληνικό νησί. Πρόκειται για 3.000 οι οποίοι δεν πληρούν τα κριτήρια που θέλει η Γερμανία για να τους φιλοξενήσει. Δεν πρόκειται για επιστήμονες και για ανθρώπους που θα μπορούσαν να ενταχθούν εύκολα στην γερμανική κοινωνία. Κι έτσι εξαιτίας της ανύπαρκτης ελληνικής κυβέρνησης, η Γερμανία φορτώνει το πρόβλημά της στην Ελλάδα".

Από αυτά, τα οποία αναγκάζεται είπαμε να παραδεχτεί και το "Κουρδιστό Πορτοκάλι", καταλαβαίνουμε πώς κατάντησαν την Πατρίδα μας οι αλήτες προδότες πολιτικοί! 

Την έκαναν σκουπιδότοπο της Ευρώπης, όπου η Γερμανία κι ο κάθε άλλος μπορούν να στέλνουν εδώ τους υπεράριθμους λαθρομετανάστες που.. , δεν μπορούν να ενταχθούν στην δική τους κοινωνία. Και γιατί παρακαλώ να ενταχθούν στην δική μας, την Ελληνική, κοινωνία;;; Τι πάει να πει αυτό πάλι; Το θέμα είναι πως δικαιώνεται το μεγάλο ρεπορτάζ της "Ελεύθερης Ώρας" της Πέμπτης 11 Αυγούστου, που έκανε μεγάλη εντύπωση και... επαληθεύτηκε την ίδια μέρα:παρακρατικοί αλήτες, από εκείνους που έκαναν τις επιθέσεις εναντίον μας, εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, το 2013-14, χτύπησαν και πάλι Έλληνα Εθνικιστή, για να τρομοκρατήσουν -αλλά μάταια- όσους παλεύουν για το Έθνος και την Φυλή μας!

Αντιγράφουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής: Τρομοκρατικό εμπρηστικό χτύπημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί [ΣΗΜ.: Πέμπτη 11 Αυγούστου] στο αυτοκίνητο του Συναγωνιστή, Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Γιαννόγκωνα. 

Οι δυναμικές κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα έχουν κερδίσει μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού, γεγονός που βεβαίως έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του παρακράτους της κλεπτοκρατίας. Είναι βέβαιο ότι με αυτό το χτύπημα το παρακράτος (υπουργικού περιβάλλοντος ή όχι) προσπαθεί να στείλει ένα πολλαπλό μήνυμα προκειμένου να καθυποτάξει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι μάχονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Δυστυχώς, όμως, για το σύστημα των κλεφτών, των απατεώνων και των αντεθνιστών που πολεμάνε την Χρυσή Αυγή, ήδη τα στελέχη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν αποδείξει ότι το «ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά μία πραγματικότητα που κανένας καθεστωτικός λακές δεν δύναται να κατανοήσει, ούτε να αλλάξει. Σε επικοινωνία με τον Συναγωνιστή Γιαννόγκωνα, ο οποίος είναι καλά, επιμένει, πως η τρομοκρατία ΔΕΝ θα περάσει…

Όσο για την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, που είναι εκρηκτική, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι πολύ μεγαλύτερη κι από αυτά που αναγκάζεται να παραδεχτεί το "αντιναζιστικό" "Κουρδιστό Πορτοκάλι"! Είναι δηλαδή πολύ πάνω από το 14%, με τα ποσοστά της να αγγίζουν και να ξεπερνούν και εκείνα που έδειχναν οι αληθινές δημοσκοπήσεις το 2013, πριν δηλαδή γίνουν οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών του Εθνικιστικού κόμματος, κατόπιν εντολής του αρχισιωνιστή ανθέλληνα Ντέιβιντ Χάρις στους υποτακτικούς του, τους σιωνιστές Σαμαρά και Δένδια.

Η Χρυσή Αυγή είναι πια δεύτερο κόμμα, κάτι που αλλάξει το πολιτικό σύστημα. Το ανθελληνικό κατεστημένο τρέμει... Περαστικά σας, "γατάκια"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ