ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΜΕ 384 ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ:

syntakseis

Το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα του 2016, έθεσε ο κομμουνισταράς και… ταξικός αποστάτης (κατά δήλωσή του…), μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM: στα 384 ευρώ, υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες συνταξιούχοι θα είναι προστατευμένοι από την φτώχεια!

Θα απαντούσε κανείς στα κομμούνια τύπου Κατρούγκαλου: 

«γιατί δεν παίρνετε εσείς 384 ευρώ το μήνα να δούμε αν θα μπορέσετε να ζήσετε», αλλά θα πάνε χαμένα τα λόγια του. Καθότι, τα συντρόφια έχουν το σύνδρομο της… Μαρίας Αντουανέτας («αφού δεν έχουνε ψωμί γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι»)! 
Αλλά, μόλις θα’ ρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα, τόσα θα δικαιούνται το μήνα οι… ταξικοί αποστάτες, εκεί που θα βρίσκονται!