ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1974... Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΞΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ...!


Σαν σήμερα το 1974 - Ο Ανδρέας Παπανδρέου επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά την... αυτοεξορία του λόγω της δικτατορίας.


Δεκάδες συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδος σπεύδουν στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούν... Μαζί με εκατομμύρια άλλους αφελείς ή ανεγκέφαλους Ελλαδίτες θα τον κάνουν λίγα χρόνια αργότερα πρωθυπουργό... που επέτρεψε με δημόσιο σύνθημα σε όλους τους κυβερνητικούς να κάνουν ένα δωράκι στον εαυτό τους...