ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ




Τζαβάρας (βουλευτής ΝΔ): Λάθος η συνένωση της ανθρωποκτονίας Φύσσα με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Πρέπει να γίνει διαχωρισμός των υποθέσεων 

Τη στιγμή που από τις καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν προκύπτει τίποτα για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και η αθωότητα αποδεικνύεται πανηγυρικά, πληθαίνουν οι δηλώσεις πολιτικών μας αντιπάλων που δείχνουν ότι οι διώκτες του Κινήματος έχουν αντιληφθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η σκευωρία που έστησε η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Στη χθεσινή εκπομπή «Check Point» που παρουσιάζει η Γιάννα Παπαδάκου στον Alpha, o Βουλευτής Ηλείας και τέως Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ παραδέχθηκε ότι η συνένωση των υποθέσεων ήταν εξαρχής λάθος και ότι η ανθρωποκτονία Φύσσα έπρεπε να δικαστεί χωριστά από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ήταν «λάθος» όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ τόνισε ότι σε αυτή την περίπτωση«η δίκη για την ανθρωποκτονία θα είχε τελειώσει προ πολλού».

Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, είναι ξεκάθαρο ότι για την καθυστέρηση της δίκης δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή, αλλά η δικογραφία -έκτρωμα που φτιάχτηκε υπό την καθοδήγηση των Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ