ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Οι απευθείας αναθέσεις και τα κονδύλια για τα Hot Spot ο μόνος λόγος της «κυβερνητικής κρίσεως»


Οι απευθείας αναθέσεις και τα κονδύλια για τα Hot Spot ο μόνος λόγος της «κυβερνητικής κρίσεως»
Τα αποκαλυπτήρια του παρασκηνίου για τον «τσακωμό» Τσίπρα – Καμμένου κάνει ο «Βηματοδότης», ο οποίος δίνει μια εκδοχή πολύ πιο λογική από το ότι ο Καμμένος είχε πρόβλημα με την ονομασία των σκοπίων.

Είχαμε πει, άλλωστε, πως αν ήθελε ο Καμμένος να διαμαρτυρηθεί για την εθνοπροδοτική στάση των συριζαίων στο ζήτημα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας θα το είχε κάνει από τις πρώτες μέρες της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, όταν από βήματος βουλής ο Τσίπρας ανακοίνωνε ως κυβερνητική θέση την εθνοπροδοσία, δηλαδή την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, υπό τη μορφή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Παραθέτουμε το απόσπασμα από τον «Βηματοδότη» με την πιο λογική εξήγηση για τον καβγά:

«Η σύμπραξη Τσίπρα - Καμμένου δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της. Αφορμή είναι ο Μουζάλας, αλλά βαθύτερες είναι οι αιτίες. 

Ηδη όλα τα συριζαίικα συστήματα προπαγάνδας μεταδίδουν ότι ο κ. Καμμένος τα κάνει όλα αυτά για τον έλεγχο των πόρων του Προσφυγικού και για τη διεύρυνση της εξουσίας του. 

Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να παρέμβει ουσιαστικά στο θέμα των προσφύγων και έβαλε τον Στρατό στο παιχνίδι. Εξασφάλισε έτσι δυνατότητα με τις απευθείας αναθέσεις έργων και διεκδικεί διά αυτών τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος. Από την άλλη, όμως, οι συριζαίοι έχουν αναπτύξει δίκτυα αλληλεγγύης ΜΚΟ και μέσω αυτών θέλουν να ελέγξουν αυτοί το προσφυγικό πακέτο.»

Οι προμήθειες και τα «πακέτα» είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο τσακώνονται Τσίπρας και Καμμένος. 

Από τη μία έχουμε τον κομματικό στρατό του Σύριζα και τις ΜΚΟ οργανώσεις και από την άλλη έχουμε τον ελικοπτεράτο Πάνο, ο οποίος θέλει την κυριότητα των απευθείας αναθέσεως για λογαριασμό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ