ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ

lathrometanasteush



Να λοιπόν που για μια ακόμη φορά επαληθευόμαστε.

Σήμερα είναι η σημαντική Σύνοδος Κορυφής, αλλά η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη. Όταν η φράου Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, δηλώνοντας ότι θα στηρίξουν την Ελλάδα, όταν ο Γιούνκερν επέκρινε τις χώρες που έκλειναν τα σύνορά τους απέναντι στις ορδές των τριτοκοσμικών εισβολέων, δηλώνοντας ότι θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις, εμείς γελούσαμε λέγοντας ότι η Ευρώπη το μόνο που θα έκανε ήταν να παραμείνει απαθής θεατής απέναντι στο δράμα του Ελληνικού Λαού, που εν κατακλείδι την διευκολύνει αφάνταστα.

Θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο κύριος υπεύθυνος για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επέφερε η λαθρομετανάστευση στην ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι η Τουρκία. 

Αντί λοιπόν η Ευρώπη να επιβάλει άμεσα σκληρά μέτρα εναντίον της, όπως οικονομικό αποκλεισμό, ταξιδιωτικές οδηγίες στις χιλιάδες τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, να δυσκολεύσει περισσότερο τη διέλευση τούρκων πολιτών σε ευρωπαϊκό έδαφος, άφησε τον Ερντογάν να συνεχίσει να παίζει το προσχεδιασμένο παιχνίδι του και να υλοποιεί τα σκοτεινά σχέδιά του κατά της Ελλάδας. 

Ας θυμηθούμε ότι πριν από δυο περίπου έτη η αντίδραση της Ευρώπης απέναντι στην Ρωσοουκρανική κρίση ήταν ο άμεσος εμπορικός αποκλεισμός της Ρωσίας. Στη δική μας όμως περίπτωση οι ευρωπαίοι προτιμούν να βουλιάξει η Χώρα, παρά να λάβουν έστω και το παραμικρό μέτρο εις βάρος του κυρίου υπεύθυνου.

Γιατί όλα αυτά;;;

Κατ αρχάς η Τουρκία δρα βάσει προκαθορισμένου σχεδίου που κινείται πάνω σε τέσσερεις άξονες.

Πρώτον να επιβαρύνει μες τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών την ήδη οικονομικά εξαντλημένη Ελλάδα, εκφυλίζοντας την συγχρόνως πολιτισμικά και φυλετικά.

Δεύτερον με τη συμμετοχή της στην ΝΑΤΟική δύναμη ελέγχου της οποίας η αποτελεσματικότητα θα είναι μηδαμινή, λόγω του ότι απλά και μόνο θα διενεργεί ελέγχους επιτυγχάνει την είσοδό της στο Αιγαίο και την ανακίνηση του θέματος των γκρίζων ζωνών.

Τρίτον ασκεί έναν έμμεσο σφοδρό εκβιασμό προς την ευρωπαϊκή ένωση προς αποκόμιση σημαντικών οικονομικών και πολιτικών ανταλλαγμάτων, όπως κονδύλια για τη δημιουργία σταθμών ταυτοποίησης στα τουρκικά παράλια, κατάργηση της βίζας τούρκων ταξιδιωτών στην Ευρώπη και το σπουδαιότερο την επανεκκίνηση των συνομιλιών για την ένταξή της στην ευρωπαϊκή κοινότητα, κάτι που είχε παγώσει λόγω των ενστάσεων της ελληνοκυπριακής πλευράς, λόγω μη επίλυσης του κυπριακού.

Και τέταρτον φυσικά ο πλουτισμός της από το τεράστιο παραεμπόριο διακίνησης των λαθρομεταναστών. 

Από την άλλη πλευρά οι Ευρωπαίοι ηγέτες με πρώτη της κυρία Μέρκελ αρχίζουν σιγά σιγά να μαζεύονται και να εγκαταλείπουν την υποστήριξή τους προς την Ελλάδα, προκειμένου να διατηρήσουν το πολιτικό τους κύρος, λόγω της ραγδαίας ενδυνάμωσης στις χώρες τους των εθνικιστικών κινημάτων που απαιτούν το σφράγισμα των συνόρων την διαφύλαξη της πολιτισμικής και φυλετικής καθαρότητας και της προστασίας της καθημερινότητας των πολιτών.

Και τέλος λόγω της απόλυτης ανικανότητας και αδρανείας της ελληνικής κυβέρνησης η οποία όχι μόνο δεν έχει το σθένος να χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι, αλλά ούτε προτίθεται να απαιτήσει από την Ευρώπη άμεση ενίσχυση και διασφάλιση των θαλασσίων συνόρων, καθώς και επιβολή σοβαρών κυρώσεων εις βάρος του κύριου υπεύθυνου που είναι η Τουρκία. 

Αντ αυτού προβάλουν την εθνομηδενιστική και δοσίλογη ιδεοληψία τους με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να αυτοβαυκαλίζεται εξυμνώντας το έργο της ως υπουργού που άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, την ενσάρκωση της φαιδρότητας που ακούει στο όνομα Φίλης, αυτό τον απαίδευτο και ανιστόρητο υπουργό Παιδείας, να δηλώνει ότι όπως το 1923 αφομοιώσαμε 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες, έτσι μπορούμε και τώρα, αποφεύγοντας φυσικά ο εμετικός και κατάπτυστος να επισημάνει, ότι τότε οι πρόσφυγες ήταν Έλληνες και Χριστιανοί, ενώ τώρα αυτοί είναι μουσουλμάνοι με διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα και άλλα ήθη και έθιμα, ή τον άλλο σαλτιμπάγκο τον Μουζάλα που δηλώνει ότι με τη λαθρομετανάστευση θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα, λες και η Ελλάδα είναι χώρα του Νέου Κόσμου που πρέπει να εποικηθεί με μετανάστες από διάφορες χώρες, όπως έγινε με το «Μέυφλαουερ» που κουβάλησε τους πρώτους ευρωπαίους μετανάστες στις ΗΠΑ και τέλος με τον επικεφαλής της συμμορίας των δοσίλογων Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι ή θα νικήσει ο ανθρωπισμός ή η ακροδεξιά.

Φυσικά κανείς από όλους τους προαναφερόμενους που πολύ σύντομα η Ιστορία θα τους τοποθετήσει στο Πάνθεον των προδοτών μαζί με τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση, δεν έδωσαν στον Λαό την ερμηνεία του όρου ανθρωπισμός, όπως ακριβώς τον θεωρούν αυτοί. Διότι ο ανθρωπισμός, όπως αυτοί τον εννοούν, επιφέρει την επικίνδυνη υπονόμευση της καθημερινότητας των Ελλήνων Πολιτών, καθώς και τον φυλετικό και πολιτισμικό αφανισμό μας. Και πρώτη φορά βλέπουμε κάποιον να αυτοαποκαλέιται ανθρωπιστής, σώζοντας τον γείτονα από το φλεγόμενο σπίτι, με τίμημα να καούν τα παιδιά του στο δικό του σπίτι που συγχρόνως καίγεται.

Όσον αφορά δε την ακροδεξιά που φοβάται ο Αλέξης, χωρίς να ταυτιζόμαστε με τον όρο αυτό θα του επισημάνουμε, ότι οι φόβοι του πολύ σύντομα θα επαληθευθούν, διότι ο ελληνικός Λαός, απογοητευμένος, κουρασμένος και εξοργισμένος, από τους υποκριτές, τους ανθέλληνες και τους προδότες, αρνούμενος να ανεχθεί την μετατροπή των πόλεων, των χωριών, των συνοικιών, των τόπων που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά του, σε μωσαϊκό φυλών, θρησκειών και εθνοτήτων, θα αντιδράσει και θα δώσει τη νεα εντολή του στη μόνη γνήσια και συνειδητή Πατριωτική Δύναμη, που θα δώσει τέλος στο μαρτύριο και στον εφιάλτη που τον καταδίκασαν οι άθλιες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Χρυσή Αυγή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ