ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τι είπε ο Πούτιν στον Τσίπρα!





Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου( και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνη θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το Προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Τι είπε ο Πουτιν στον Τσίπρα, και του ξέρανε το λαιμό?Του χρειάστηκαν αρκετα ποτήρια νερό!

Καταρχάς οτι Γράφω, θεωρήστε το ψέμα, και σενάριο, και στην πορεία θα δούμε ποιά ειναι ψέματα,και ποιά σενάρια.

Ο Πρόεδρος της Ρωσιας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ηταν αρκετά κυνικός,λιγομίλητος,και με διάθεση να προσγειώσει στην πραγματικότητα τον ενθουσιώδη Ελληνα Πρωθυπουργό.

Πούτιν σε Τσίπρα : Ο Πόλεμος στην Συρια οδεύει προς το Τέλος του, οι Τρομοκράτες ισλαμιστές και το ψευδοκράτος τους τρέχουν να σωθούν στα συνορα της Τουρκίας, ΑΛΛΑ, δεν πρόκειται να ανακουφιστεί η Ελλαδα με την λήξη του πολεμου στην Συρια οσον αφορά το Μεταναστευτικό! Δίοτι η Ρωσια πιστέυει οτι η Ελλαδα εχει γινεί στόχος να αποσταθεροποιηθεί!

ΣΟΚ Νο2: Ερχεται νεα Στρατιωτικη επέμβαση στην Λιβυή, με νεο κυμα Μεταναστών προς την Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο3: Δεν μπορουμε να μιλήσουμε ουσιαστικά με την Κυβέρνηση σας για θεματα οικονομίας και ενέργειας, γιατι Πρώτον: Είστε μια αδύναμη Κοινοβουλευτική Κυβερνηση,που οι δανειστές σας επιδιώκουν την πτώση της!

Δεύτερον: Μια οικουμενική Κυβέρνηση θα είναι κάτω απο τον ελεγχο των δανειστών!

Τρότον: Εχουμε μιλήσει με αρκετές Ελληνικες Κυβερνησεις, με αρκετη Κοινοβουλευτική δύναμη-πλειοψηφία «Π.Χ. Κυβερνηση Καραμανλη» για θεματα οπως τους Αγωγους, και εχουμε υπογράψει αρκετές συμφωνίες, που ομως έμειναν στα χαρτιά, απο την κάθε νέα Κυβερνηση που ανέβαινε στην εξουσια στην Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο4: Οι Σύμμαχοι σας, αποφάσισαν οτι η Τουρκια εχει πιο μείζον Στρατηγική σημασία αυτη την στιγμή απο την Ελλαδα, ως υποτιθέμενο Στρατιωτικό αντίβαρο στην Ρωσια, με την Ρωσια να θελει να Βοηθήσει την Ελλαδα, αλλα να μη επιθυμούν κατι τετοιο, οι Πολιτικοί ηγέτες των Κομμάτων στην Ελλαδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ