ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Αφού λοιπόν η κυβέρνηση στην κυριολεξία «ξεβρακώθηκε» κατακερματίζοντας το αριστερό προσωπείο της, μετά τα χημικά και την σκληρή καταστολή που επέβαλε στους αγρότες, με τσαλακωμένη πλέον την προλεταριακή της «συνείδηση» προσπαθεί να επιτύχει τη συνολική καταστολή, δια πλαγίων μεθόδων και πρακτικών. 

Αφ ενός μεν, προσπαθεί να καθυστερήσει και να αναβάλλει τον διάλογο όσο μπορεί, με τον κύριο Τσίπρα να μιλάει για διάλογο από μηδενική βάση, κάτι που δεν πρόκειται να το αποδεχθούν οι αγρότες, αφ ετέρου δε με τα δικά της κομματικά στελέχη, προσπαθεί να παρεισφρήσει στο ενιαίο μέτωπο και να το διασπάσει. 

Φυσικά όλα αυτά κάτω από πιεστικά χρονικά περιθώρια με το βλέμμα στραμμένο στις Βρυξέλλες, όπου εκκρεμεί η αξιολόγηση εκ μέρους των δανειστών.

Ήδη οι πρώτοι τριγμοί στο αγροτικό Κίνημα άρχισαν να διαφαίνονται με τη χθεσινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας των αγροτών του Πανελληνίου Συντονιστικού, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ομίλησαν με την κυρία Γεροβασίλη. 

Πάντα είναι αναμενόμενο, όπως έχει διδάξει η ιστορία των εργατικών κινητοποιήσεων, ότι μέσα από τις στιγμές έντασης και αντιπαράθεσης και πίσω από τα «οδοφράγματα» ξεφυτρώνουν, όπως τα μανιτάρια μετά από βροχή καιροσκόποι και τυχοδιώκτες που χειραγωγούν τα διάφορα κινήματα, εξυπηρετώντας τις εκάστοτε κυβερνήσεις. 

Και συν τω χρόνω, ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους προς το κατεστημένο, αναλαμβάνουν θέσεις και αξιώματα.

Έτσι ανέτειλε και το πολιτικό άστρο του κυρίου Πρωτόπαπα, μέσα από τους αγώνες των τραπεζικών, , του κυρίου Κανελλόπουλου μέσα από τους εργατικούς αγώνες και του σημερινού πρωθυπουργού, μέσα από τις μαθητικές κινητοποιήσεις και τα δεκαπενταμελή συμβούλια.

Αλλά δυστυχώς για τους αρουραίους του Μαξίμου υπάρχουν μεγάλες ομάδες αγροτών οι οποίοι παραμένουν ανυποχώρητοι στη θέσεις και στα αιτήματά τους, καταγελώντας συγχρόνως τις διασπαστικές τακτικές των ιπποκόμων του κυρίου Τσίπρα. 

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν αποδείξει, ότι είναι ο μόνος επαγγελματικός κλάδος που είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί μέχρις εσχάτων για την επιβίωση και το ψωμί των παιδιών του. 

Οι Έλληνες αγρότες είναι οι μόνοι που ορθώνουν το ανάστημα τους, απέναντι στους τοκογλύφους της Ευρώπης και στο εντόπια υπηρετικό προσωπικό τους. 

Μέσα από απόλυτη και καθάρια υπερηφάνεια που προκύπτει από τη σκληρή εργασία τους, δεν σκύβουν το κεφάλι, ούτε εξαγοράζονται, αλλά δηλώνουν ότι είναι άνθρωποι ελεύθεροι, αποφασισμένοι να διαρρήξουν πρώτοι εκείνοι, το καθεστώς υποτέλειας που επιβλήθηκε στην Χώρα και το Λαό.

Ήδη έχουν επιτύχει την πρώτη μεγάλη νίκη τους, που δεν είναι άλλη από την αποκάλυψη του ψεύδους και της υποκρισίας της κυβέρνησης των ανδρεικέλων. 

Η τάξη των αγροτών είναι ο ζωογόνος πνεύμονας της Πατρίδας μας, όχι μόνο από οικονομική, αλλά και από ηθική και ιδεολογική άποψη, ως εκ τούτου το Εθνικιστικό Κίνημα έχει τεθεί παρά τω πλευρώ του στηρίζοντας τους αγώνες του και στο μέλλον σε περίπτωση που ο Ελληνικός Λαός μας δώσει την εντολή να κυβερνήσουμε τη Χώρα, η αγροτική τάξη ως ένας από τους κυριότερους πυλώνες της οικονομίας και της κοινωνίας, θα έχει την απόλυτη και συνεχή στήριξή μας.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ