ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ από ΗΠΑ: Η Ρωσία είναι ανίκητη!



Η Ρωσία και ο Άρχοντας της Ανατολής είναι έτοιμοι και περιμένουν οποιονδήποτε να τον αντιμετωπίσουν! 

Συγκεκριμένα οποιαδήποτε κίνηση και να κάνει το ΝΑΤΟ σε 3 ημέρες έχει ηττηθεί! «Tα ευρήματα δεν φέρνουν καμία αμφιβολία. 

To NATO δεν μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία το έδαφος των πιο εκτεθειμένων μελών του» αναφέρει το Rand.

«Σε πολλά πολεμικά παίγνια που έλαβαν χώρα μεταξύ 2014-2015 οι ρωσικές δυνάμεις σε 36-70 ώρες καταλαμβάνουν Ταλίν και Ρίγα ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις και τα βαλτικά στρατεύματα αποδεικνύονται ανεπαρκή για να σταματήσουν την επέλαση των ρωσικών μονάδων ενώ υφίστανται σοβαρές απώλειες» σύμφωνα με την αναφορά.

«Οι ΗΠΑ δεν έχουν επαρκή στρατό, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να σταματήσουν την ρωσική επέλαση».

«Αυτή η ραγδαία ήττα θα άφηνε το ΝΑΤΟ με περιορισμένες επιλογές οι οποίες όλες είναι οι χειρότερες δυνατές».

«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους στο ΝΑΤΟ θα προσπαθούσαν να αντεπιτεθούν αλλά αυτό θα πυροδοτούσε μια δραματική κλιμάκωση από την Ρωσία καθώς η Μόσχα θα το έβλεπε ως «άμεση στρατηγική απειλή για την ενδοχώρα της».

«Μια δεύτερη επιλογή θα ήταν σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Ψυχρού Πολέμου να απειλήσει το ΝΑΤΟ με μαζικά αντίποινα με χρήση πυρηνικών όπλων».

«Μια τρίτη επιλογή θα ήταν να συμβιβαστεί με μια προσωρινή ήττα και να ξεκινήσει έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο με την Μόσχα».

http://www.voicenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ