ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ- – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ… ΝΔ (!!!) ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 



ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους από την κλιμακούμενη οργή του αγροτικού κόσμου, ο οποίος κυριολεκτικά εξοντώνεται από τα μέτρα του μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Καμμένο. 

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη όπου κι αν εμφανιστούν, οι αγρότες τους διώχνουν, απαντώντας στην αντιλαϊκή τους πολιτική. Μέσα σε κατάσταση πανικού, λοιπόν, βλέπουν σενάρια συνωμοσίας και ούτε λίγο, ούτε πολύ “βλέπουν” συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την… ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα από την επίσημη ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα οποία αναφέρουν: «Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό… Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου…Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής».

Τα ορφανά του Μαρξ οι οποίοι προέρχονται άλλοι από το ΚΚΕ, άλλοι από το ΚΚΕ εσωτερικού και άλλοι από το ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας, θα έπρεπε πριν βγάλουν αυτήν την ανακοίνωση να αναλογιζόντουσαν ότι η Χρυσή Αυγή έπεσε θύμα μιας ξεκάθαρα αντιδημοκρατικής πολιτικής σκευωρίας από την Νέα Δημοκρατία και ότι αυτοί, οι… “προοδευτικοί”, οι οποίοι παριστάνουν τους ευαίσθητους για τις πολιτικές διώξεις και τα ατομικά δικαιώματα σιώπησαν και συνέδραμαν την Νέα Δημοκρατία στις διώξεις. Μαζί ψήφιζαν τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών μας.

Από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον αχάριστη η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου απέναντι στην Νέα Δημοκρατία, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε υπέρ του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Αυγούστου του 2015. Και μέρος αυτής της συμφωνίας ήταν και τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, που εξοντώνουν κυριολεκτικά την Ελληνική Αγροτιά.

Για τον λόγον αυτό και η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι είναι συνένοχη στο έργο αυτό. 

Αντίθετα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε ψηφίσει ΟΧΙ και στο Μνημόνιο του Σαμαρά. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ