ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

«Ασφυξία» λόγω λαθρομεταναστών στην Ειδομένη - Συμφωνία ευρωπαίων και σκοπιανών να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών





Μπορεί ο Τσίπρας να «καμαρώνει» στη Βουλή για τη συμφωνία – αναβολή που σύναψε στην πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής, όμως η κατάσταση καθιστά τους όποιους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς ανεδαφικούς και απαράδεκτους.


Τα Σκόπια ήδη έστησαν διπλό φράχτη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και απαγορεύουν την διέλευση λαθρομεταναστών. Επιπλέον αυτού απαιτούν την ύπαρξη διαβατηρίου ή ταυτότητας από τους επίδοξους «πρόσφυγες» καθότι δεν θεωρούν ότι τα ελληνικά έγγραφα ταυτοποίησης διαθέτουν την πρέπουσα βαρύτητα.

Έτσι σε βενζινάδικο στην περιοχή του Πολυκάστρου έχουν ήδη αποβιβαστεί περίπου 4000 λαθρομετανάστες, περιμένοντας για να πάνε στην Ειδομένη. Στην Ειδομένη από την άλλη πλευρά υπάρχουν ήδη 3000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι περιμένουν μάταια να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Την ίδια ώρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, στην οποία ο Τσίπρας πήρε αναβολή μέχρι τα μέσα Μαρτίου, τα Σκόπια από κοινού με την Αυστρία, την Σλοβενία και την Κροατία σύναψαν ξεχωριστή συμφωνία όπου ορίζεται σαφέστατα ότι:

α) Η πρώτη είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνα τα άτομα που καλύπτουν τις συνθήκες εισόδου σύμφωνα με τον κώδικα Συνόρων της Σένγκεν και τις σχετικές εθνικές νομοθεσίες (κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου, βίζα ή άδεια παραμονής, και άλλες συνθήκες εφόσον ζητούνται)

β) Για ανθρωπιστικούς λόγους, η είσοδος υπηκόων τρίτων χωρών μπορεί να επιτραπεί σε άτομα που δεν εκπληρώνουν τους όρους της παραγράφου 5 αυτής της Συμφωνίας αλλά που φθάνουν από εμπόλεμες περιοχές και έχουν ανάγκη από διεθνή προστασία (πχ. από Συρία και Ιράκ), με την προϋπόθεση ότι είναι σε θέση να αποδείξουν την εθνικότητά τους ( έχουν στην κατοχή τους έγγραφα αναγνώρισης ή μπορούν να αποδείξουν την εθνικότητά τους από την επάρκεια της γλώσσας, αντίγραφα ή σκαναρισμένα έγγραφα αναγνώρισης), κι έχουν στην κατοχή τους το έντυπο εγγραφής που έχει εκδοθεί από τις Ελληνικές αρχές.

γ) η ανάπτυξη αστυνόμευσης από ξένους αξιωματικούς στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα ήδη έχει αποδώσει θετικά αποτελέσματα και μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα ότι τα κράτη είναι αποφασισμένα ενωμένα να αντιμετωπίσουν τη προσφυγική κρίση

Κοινώς, οι παραπάνω χώρες υπέγραψαν ξεχωριστή συμφωνία που περιλαμβάνει ακριβώς αυτά που εφαρμόζουν τα Σκόπια με τους διπλούς φράχτες και την άρνηση στη διέλευση οποιουδήποτε δ
εν είναι όντως πρόσφυγας και μπορεί να το αποδείξει με ταξιδιωτικά έγγραφα αυταπόδεικτα αυθεντικά, δηλαδή όχι από την μπανανία του Τσιπροκαμμενιστάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συμφωνία τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία», γεγονός που δείχνει άλλο ένα επίπεδο απαξίας που γνωρίζει το σύγχρονο ελλαδικό κράτος υπό την καθοδήγηση του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ