ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Κόκκινη Χούντα: Η Ελλάδα κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση στέλνει εισαγγελείς στους αγρότες!



Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας και διαχέονται σε όλη την ελληνική επικράτεια προκαλώντας ένα πρωτοφανές χάος, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προχωρά μέσω της δικαστικής εξουσίας σε μια κίνηση η οποία στρέφεται ευθέως κατά των αγροτών και των δίκαιων κινητοποιήσεών τους!

Συγκεκριμένα, με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη προς τους εισαγγελείς όλης της χώρας ζητείται η παρέμβασή τους με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να σπάσουν τα αγροτικά μπλόκα. Η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προς τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών, έχει ως εξής:

«Προς τους κ.κ. Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας και δι' αυτών στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφερείας τους.

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο του αποκλεισμού της κυκλοφορίας σε δημόσιες οδούς από τους συμμετέχοντες κλπ. στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Η συμπεριφορά αυτή, όπως γνωρίζετε, συνιστά κατ' αρχάς την αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών (άρθρο 292 ΠΚ, όπως ισχύει). 

Η πρόβλεψη του εγκλήματος αυτού, το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως, έγινε για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας των κάθε είδους συγκοινωνιακών εγκαταστάσεων, που προορίζονται για κοινή χρήση, ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο και θεωρούνται κοινωνικά αγαθά σημαντικής αξίας.

Θεωρώ υποχρέωσή μου, να υπομνήσω σε εσάς το αυτονόητο καθήκον σας για παρέμβασή σας, με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, με σκοπό, αφενός τη βεβαίωση του πιο πάνω εγκλήματος, ενδεχομένως δε και άλλων εγκλημάτων, και αφετέρου την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους».

Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη κίνηση συνιστά την εκδικητική, σταλινική απάντηση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ (με την ανοχή φυσικά της ΝΔ), στην άρνηση των αγροτών να συμφωνήσουν με τα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα τα οποία θα θέσουν την ταφόπλακα του ελληνικού αγροτικού κόσμου.

Έλληνες Αγρότες, συνταχθείτε στις τάξεις του μοναδικού Λαϊκού Κινήματος, της Χρυσής Αυγής: 

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ