ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ!




Δείτε τι έκαναν οι αγρότες στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη..

Με την Ελληνική σημαία κάλυψαν οι αγρότες λίγο πριν από την έναρξη του συλλαλητηρίου, το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.


Αγρότες από όλη την Ελλάδα, έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος σήμερα το πρωί.

Με αυτή την συμβολική κίνηση οι αγρότες, ήθελαν να εκφράσουν τα αισθήματά τους και να υπενθυμίσουν τον πατριωτικό χαρακτήρα του αγώνα τους κατά των μέτρων της κυβέρνησης, που τους οδηγεί στην φτώχεια και την ανέχεια, ενώ εξοντώνει παράλληλα την σύνταξη.

Αντιπροσωπεία Ελλήνων αγροτών συνάντησε 
τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής 
Βίντεο


Έλληνες αγρότες που διαδηλώνουν δυναμικά ενάντια στα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στο γραφείο του στην Βουλή.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο Αγώνα τους, σημειώνοντας:

"Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων αγροτών που ασφαλώς και δεν έχει κομματικό χαρακτήρα. Είναι Αγώνας για την Ελλάδα και το Έθνος.

Είστε η τελευταία γραμμή αντίστασης ενάντια στα Μνημόνια. Ενάντια σε αυτήν την εθνοκτόνο πολιτική.

Θέλω να καταγγείλω τους προοδευτικούς της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα εφήρμοσαν μια πολιτική άγριας καταστολής ενάντια στους Έλληνες αγρότες που είναι η ψυχή του Έθνους."

                Χρήστος Παππάς: 

Αγρότες, Λαός, Εθνικισμός  
ΒΙΝΤΕΟ



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δευτερολόγησε στην Ολομέλεια σχετικά με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αρχικά, σχολίασε την χθεσινή δήλωση Δένδια για τον Μεταξά, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: 

«Σας χαρίζουμε τον Τσολάκογλου». 

Ο κ. Παππάς ρώτησε τον Δένδια αν τελικά αναφερόταν στον παλαιό κατοχικό Πρωθυπουργό ή στον Τσολάκογλου, ένστολο και κολλητό φίλο του Σαμαρά. 

Είπε, επίσης, πως η ΝΔ δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει καθώς τα γραφεία της κοσμεί η φωτογραφία του Γεωργίου Ράλλη, υιού του κατοχικού Πρωθυπουργού, Ιωάννη Ράλλη. 

Η ΝΔ από πάντοτε στηρίχτηκε στους οικονομικούς δωσίλογους, κάτι που συνεχίζει και να κάνει. Ο Δένδιας, γνωστός και ως δικηγόρος των Ρότσιλντ, δεν μπορεί να παραδίδει μαθήματα στην Χρυσή Αυγή. 

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Επιπροσθέτως, ξεμπρόστιασε και το «αντισυστημικό» ΚΚΕ, καθώς ο ίδιος ο κ. Παππάς ήταν μάρτυρας των εναγκαλισμών του Παφίλη με τον Στουρνάρα, τον Νοέμβριο του 2012 έξω από το περιστύλιο. 

Ακόμη και στην χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής ο Βορίδης με τον Παφίλη μιλούσαν και χαριεντίζονταν επί ένα τέταρτο στην αίθουσα της Ολομέλειας, κανείς όμως, από τους «αμερόληπτους» δημοσιογράφους δεν παρουσίασε καμία φωτογραφία στα ΜΜΕ. 

Το ΚΚΕ είναι κατ’ ουσίαν μια οικονομική επιχείρηση αλλά και η ουρά της ΝΔ.

Όσον αφορά την τροπολογία του νομοσχεδίου για το Μέγαρο Μουσικής, ο κ. Παππάς επισήμανε ότι δεν μπορεί ο Έλληνας πολίτης να πληρώνει τις ιδιαιτερότητες και τις «καλλιτεχνικές ανησυχίες» του αποβιώσαντος Χρ. Λαμπράκη και του Ψυχάρη. 

Το Μέγαρο Μουσικής είναι πλέον ένα «μνημείο» ρεμούλας και της κλεπτοκρατίας της μεταπολίτευσης. Το σκάνδαλο του οποίου κρατάει από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή για να καταλήξει λέγοντας: «Ούτε ένα σεντ για το Μέγαρο Μουσικής».

Ο κ. Παππάς απευθυνόμενος προς τον κ. Σταθάκη στον οποίο είπε χαρακτηριστικά «Εσείς κ. Σταθάκη που γνωρίζετε τι σημαίνει κατοικία και 1η και 2η και 3η και 4η και ουκ έστιν αριθμός…» του αντιπρότεινε αντί να δώσει κυβέρνηση ένα μήνα παράταση και τελικά να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων τα funds, να επιβάλλει στις Τράπεζες να δώσουν την τιμή των funds στον δανειολήπτη και τελικά να καταφέρει να αποπληρώσει.

Τέλος, μίλησε για τις μάχες που γίνονται στους δρόμους των Αθηνών από τους αγρότες. Ήδη οι αγρότες από την Κρήτη αγωνίζονται και αντιμετωπίζουν μισθοφόρους του καθεστώτος.

Όλοι οι αγρότες δίνουν ένα Δίκαιο Αγώνα για ψωμί και λευτεριά με τις ελληνικές σημαίες υψωμένες. Απευθυνόμενος στους αγρότες στα μπλόκα είπε: «Καλή λευτεριά, Λαός, Αγρότες, Εθνικισμός». 

Συγκλονιστικές στιγμές: Ενός λεπτού σιγή από τους Έλληνες Αγρότες για τους Ήρωες Αξιωματικούς του ΑΒ212

Ιδού γιατί τους μισεί η αντεθνική κυβέρνηση της Αριστεράς και το μνημονιακό μόρφωμα της ΝΔ:

Οι αγρότες της Πελοποννήσου τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που Έπεσαν στο Καθήκον.


Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο διαδήλωσαν χιλιάδες αγρότες στο Σύνταγμα

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο διαδήλωσαν χιλιάδες αγρότες στο Σύνταγμα
Παρά τα εμπόδια που έβαλε η αντεθνική κυβέρνηση του Σύριζα για να σταματήσει τις δυναμικές αντιδράσεις, χιλιάδες Έλληνες αγρότες διαδηλώνουν με Ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Οι παλλαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα δεν θα σταματήσουν παρά τις μεθοδεύσεις της "αριστερής" κυβέρνησης.


Χιλιάδες Έλληνες αγρότες έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.


Ηλίας Κασιδιάρης για αγρότες 
και επεισόδια με ΜΑΤ
 

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για το αγροτικό ζήτημα.

Αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του στον δίκαιο Αγώνα των αγροτών, τόνισε πως μόνο μέσω της αυτάρκειας και της επιστροφής στον πρωτογενή τομέα παραγωγής μπορεί να έρθει η οικονομική ανάκαμψη της Πατρίδας.

Αναφορικά, με τις ψευδείς καταγγελίες Αποστόλου και Τόσκα πως "χρυσαυγίτικα στοιχεία" δημιούργησαν τα επεισόδια με τα ΜΑΤ, ο Συναγωνιστής τους απάντησε πως αν όλοι όσοι αντιδρούν ήταν Χρυσαυγίτες, τότε οι Έλληνες Εθνικιστές θα ήταν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Σύντομα, όμως το μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού θα στηρίξει δυναμικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ