ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Κασιδιάρης για σκάνδαλο ΕΣΠΑ, οικογενειοκρατία Σύριζα και νταβατζήδες της δημόσιας ζωής - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στη σημερινή τοποθέτησή του στη βουλή αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της διανομής των πόρων του ΕΣΠΑ στους εθνικούς εργολάβους - νταβατζήδες: Μπόμπολας και σία μοιράστηκαν 6 δισ. ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους την περίοδο 2007-2013!

Σύριζα και Νδ δεν τόλμησαν να πουν λέξη για τα αφεντικά τους που λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο. Κατά την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη είχαν αποχωρήσει οι πάντες από την αίθουσα - υπουργοί και βουλευτές - και όλα τα έδρανα ήταν άδεια, πλην αυτών της Χρυσής Αυγής.


Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε επίσης:

- τα διεφθαρμένα στελέχη του Σύριζα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον υποψήφιο βουλευτή του από την Αρκαδία που συνελήφθη επ' αυτοφώρο να παίρνει μίζες για να δώσει επιδότηση ΕΣΠΑ

- την οικογενειοκρατία που ζει και βασιλεύει με διορισμούς συγγενών και συζύγων από Τσίπρα, Καφαντάρη, Δούρου κ.ο.κ.

- την αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου από τους νταβατζήδες - εργολάβους - καναλάρχες

- το σκάνδαλο των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και την θέση της Χρυσής Αυγής για την σύναψη νέας σύμβασης υπέρ του δημοσίου συμφέροντος

- την θέση της Χρυσής Αυγής για αποπομπή του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων από την Ελλάδα. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Γλοιώδεις δημοσιογραφίσκοι και παρατρεχάμενοι πλουσίων πολιτικάντηδων αναλυτές, κάνουν ήδη λόγο για στροφή της ΝΔ προς το κέντρο. Οι πλείστοι εξ αυτών ισχυρίζονται πως η Νέα Δημοκρατία ήρθε ο καιρός να εξελιχθεί στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, προκειμένου να αντιπολιτευθεί και να διεκδικήσει με σοβαρές προοπτικές την εξουσία από τον Σύριζα του Τσίπρα. 

Με πολιτικούς όρους όμως, καθίσταται σαφές πως η ΝΔ του Κυριάκου δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση της Αριστεράς, διότι απλούστατα έχουν κοινό στόχο και πολιτική γραμμή, δηλαδή την συνέχιση των Μνημονίων!

Την ίδια όμως περίοδο κατά την οποία τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης θα χτίζουν το ηγετικό προφίλ του Κυριάκου, θα αναδεικνύεται εκ των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών το βαθύ χάσμα μεταξύ της ΝΔ και των πεποιθήσεων της μεγάλης μάζας των ψηφοφόρων της. 

Με απλά λόγια, η παρουσία του Κυριάκου στην ηγεσία του κόμματος της Συγγρού θα καταδείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μπρος στα μάτια των αγνών πατριωτών που έχουν εγκλωβιστεί στο μαντρί των βαρόνων και της οικογενειοκρατίας πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι παρά η Ψευτοδεξιά εκδοχή της αντεθνικής, μνημονιακής Αριστεράς του Τσίπρα.

Αναπόφευκτα, οι πατριώτες που δίστασαν -ή ενέδωσαν στον φόβο και την πολιτική τρομοκρατία- να κλείσουν δια παντός την πόρτα στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, θα έχουν πια χίλιους λόγους να το πράξουν. 

Επιπλέον όμως, ένας ολόκληρος Λαός σκληρά δοκιμαζόμενων από τη μνημονιακή λαίλαπα και κάθετα αντίθετων στις αντεθνικές μεθοδεύσεις που πλήττουν θανάσιμα το Έθνος και την Πατρίδα, θα διαπιστώσει πως η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι ο μοναδικός υπερασπιστής των ακατάλυτων στο διάβα του χρόνου Ελληνικών Αξιών, Αρχών και Ιδανικών τα οποία από κοινού επιδιώκουν να εκριζώσουν η Αριστερά του Τσίπρα και η Ψευτοδεξιά του Κυριάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ