ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΜΙΝΗΣ: Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ



kaminhsΤον τελευταίο καιρό –και υπό την πίεση του Κυριάκου από τη μία και του Τσίπρα από την άλλη- γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για το μέλλον της «κεντροαριστεράς» (όπως κατ’ ευφημισμόν αυτοαποκαλείται η κλεφτο-πασοκαρία…) και την ένωση σ’ ένα σχήμα των διαφόρων ΠΑΣΟΚ της εποχής μας («Δημοκρατικής Συμπαράταξης», Ποταμιού, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ, κ.τ.λ.). Η δε Φώφη, είναι φανερό πως δεν τραβάει, άρα θα πρέπει να ανζητηθεί νέος… Μεσσίας.

Επειδή δε είναι δύσκολο να τον βρουν οι εναπομείναντες οπαδοί, τον βρήκε η Νέα Τάξη Πραγμάτων και θα τους τον… σερβίρει έτοιμον.

Πρόκειται βεβαίως για τον (εξ’ Αμερικής προερχόμενο…) Καμίνη, που είναι κοινό μυστικό, ότι έχει πάρει το «χρίσμα» από τους διεθνείς αφέντες και λίαν συντόμως θα ηγηθεί του ενωτικού σχήματος που θα προκύψει από τις διεργασίες.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της κοινής γνώμης του συγκεκριμένου χώρου, για να τον υποδεχθεί ως νέο… Μεσσία, ο λεγάμενος έδωσε στημένη συνέντευξη στα «Νέα», όπου υποστηρίζει ότι «Η σοσιαλδημοκρατία χρειάζεται κάτι καινούριο», και ότι είναι «Ευκαιρία για διάλογο η πρόταση Γεννηματά», ενώ πήρε ίσες αποστάσεις από νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, όσο και αν… χτυπιούνται οι νεοταξίτες, τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή, μέχρι να γίνει δεύτερο!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ