ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η Αυστρία ξεκινάει την αποδόμηση της Συνθήκης Σένγκεν

Αποθήκη λαθρομεταναστών 
η Ελλάδα: 


Θυμάστε τις εποχές της υπογραφής του τρίτου αριστερού μνημονίου, όταν ο Πάνος Καμμένος προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους τους ότι υπέγραψε το μνημόνιο γιατί οι Ευρωπαίοι απειλούσαν ότι αν δεν υπογράψει θα πετάξουν την Ελλάδα εκτός ευρώ και τότε θα έμεναν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;

Όπως όλα δείχνουν, τελικά και μνημόνιο θα έχουμε και εκατομμύρια λαθρομετανάστες να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Η διαδικασία αποδόμησης της Συνθήκης Σένγκεν και της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη λαθρομεταναστών ξεκινά από την Αυστρία.

Η Αυστρία γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. η οποία αναστέλλει επίσημα την συνθήκη Σένγκεν εξαιτίας της λαθρομεταναστευτικής κρίσης, κρίση η οποία τροφοδοτείται κυρίως από την Τουρκία, η οποία διώχνει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες από το έδαφός της, σε μία πολεμική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας, κατ’ εφαρμογή του σχεδίου Οζάλ.

«Όποιος έρχεται στην χώρα μας θα πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά στα σύνορα» δήλωσε σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα ο Φάιμαν, ο οποίος είπε ακόμη «ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν πιο αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι ενώ θα διώκονται εκτός της χώρας όσοι δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά».

«Σε κάθε σημείο συνοριακού ελέγχου, κάθε ένας που φθάνει θα πρέπει να δείχνει ένα κανονικό και νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο στις αυστριακές αρχές» είπε ο Φάιμαν, προσθέτοντας ότι «αφού η ΕΕ δεν μπορεί να ελέγξει τα εξωτερικά της σύνορα, οι χώρες μέλη θα πρέπει να ξεκινήσουν να ελέγχουν οι ίδιες τα δικά τους εθνικά σύνορα», κάτι άγνωστο βέβαια για την Ελλάδα η οποία αρνείται πεισματικά να προβεί στην υιοθέτηση οποιασδήποτε πολιτικής αποτροπής ή πρόληψης εισόδου αλλοδαπών στο έδαφός της. 

4.000 απρόσκλητοι 
μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!

Παρά το γεγονός ότι οι «αρμόδιες αρχές» στην Ελλάδα σφυρίζουν κλέφτικα για τον ακριβή αριθμό των εισερχομένων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, για να κρατάνε στο σκοτάδι τον ελληνικό λαό, πάντα βρίσκεται κάποιος και το… μαρτυράει (συνήθως η Ύπατη Αρμοστεία τιου ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ή ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης – και χαλάει τη… σούπα!

Αυτή τη φορά το… μαρτύρησε ο επίτροπος Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «το γεγονός ότι εξακολουθούν να καταφθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά περίπου 4.000 άνθρωποι δεν είναι ικανοποιητικό» και ότι «η συνεργασία των κρατών μελών της ΕΕ στο προσφυγικό είναι ελλιπής και προβληματική ως έναν βαθμό και τη συνεργασία της Ευρώπης με την Τουρκία».

Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του υπουργοπάνου! Τι θα κάναμε χωρίς αυτές;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ