ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ . ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ!


ΈΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ 
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ



Δεν κατάφεραν να εκλέξουν οι νεοδημοκράτες τον νέο τσοπάνη στο μαντρί τους. Και μιλάνε για το πλήγμα της αξιοπιστίας τους. Το πολιτικό σύστημα της αστικής δημοκρατίας τελειώνει
Η θέση του είναι στον σκουπιδοτενεκέ της ελληνικής ιστορίας. 
Το Ελληνικό Έθνος αναλαμβάνει δράση. 
Οι Έλληνες δεν είναι ένας πειθήνιος λαός που κινείται ως αγελαία μάζα. 
Οι Έλληνες είναι μια καθάρια κοινωνία μαχητών που δραστηριοποιείται για την ανακατάληψη της Πατρίδος, για την ευημερία και την ισχύ της Φυλής μας. 

Σε ότι αφορά τις οικουμενικές λύσεις, η μόνη οικουμενική διέξοδος που οδηγεί στα υψηλά πεπρωμένα μας με ασφάλεια είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός και ο Ελληνικός Στρατός.

Σπυρίδων Καραχάλιος



ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΝΔ!
ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ,
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
«ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ! 
ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ 
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ! 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ»

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ! 


Ένα κόμμα που έχει εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το κράτος, διαθέτει στρατιές υπαλλήλων και δεν μπορεί να στήσει ούτε το πανηγύρι του Άη-Σώστη (εσωκομματικές εκλογές) είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει στη μνημονιακή Ελλάδα. 

Τα ανδρείκελα της ΝΔ, οι μειοδότες που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία σε ξένους, οι σκευωροί που κατέλυσαν το Σύνταγμα για να κλέψουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής απέδειξαν και πάλι την ανικανότητα και την αχρηστία τους. Όπως διαρκώς λέμε, αυτή η παρέα από ανεπάγγελτους, που τρώνε από τα έτοιμα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, είναι επικίνδυνη για τη χώρα.

Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως η παράγκα της Συγγρού έχει καταρρεύσει. Η συμμορία του μνημονίου αποτελεί παρελθόν και το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής θα υποδεχθεί πολύ σύντομα τους Έλληνες πατριώτες που απεγκλωβίζονται από το άθλιο συστημικό ανάχωμα της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ