ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ».....Η Αριστερά του Χαβιαριού.



Μετά την «μάνα βγάλε τα λεφτά από την τράπεζα» και τον «κύριο 12%», δύο φάκελοι – φωτιά για το πόθεν έσχες δύο κυβερνητικών στελεχών της προηγούμενης συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, δείχνουν ξεκάθαρα ότι και η «πρώτη φορά αριστερά» -η οποία υποτίθεται πως είχε το… ηθικό πλεονέκτημα- είναι εξίσου… σκανταλιάρα με το «παλιό» – με το οποίο… ξεμπέρδεψε.

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε το Mega, ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία χρόνια… ξέχναγε είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο… θυμήθηκε να δηλώσει φέτος, με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά τη συμμετοχή κυβερνητικού στελέχους σε ιδιωτική εταιρεία με μετοχές.

Ποιά είναι τα στελέχη της συγκυβέρνησης δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά τι σημασία έχουν τα πρόσωπα; Η νοοτροπία είναι που μετράει!

- Είναι προφανές, ότι εκτός από τους ψηφοφόρους, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τα… χούγια του!

-  Σκεφτείτε πως ακόμα είμαστε στην αρχή. Μόλις θα βάλουν για τα καλά το χέρι στο «μέλι» τα συντρόφια, να δείτε τι έχει να γίνει!

Αντίοχος

Προς λαμόγια του Σύριζα: 
Ποιος είναι ο υπουργός σας 
που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;

Προς λαμόγια του Σύριζα: Ποιος είναι ο υπουργός σας που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;
Με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου,ξεκίνησαν και οι πονοκέφαλοι στα συστημικά κόμματα του μνημονιακού τόξου για τους φακέλους πόθεν έσχες, που θα καταθέσουν βουλευτές, υπουργοί και λοιποί υπόχρεοι.
Είναι σίγουρο πως πολλές ατασθαλίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας με την όλη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που βγήκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών είχε αποκαλυφθεί η αριστερά του... χαβιαριού. Σε αυτή την περίοδο ήδη έχουν αρχίσει τα προεόρτια.
Συγκεκριμένα, ήδη δύο φάκελοι υπουργών προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ και τελικά το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση.
Ο δεύτερος φάκελος αφορά επίσης κυβερνητικό στέλεχος και τη συμμετοχή του σε ιδιωτική εταιρεία, γεγονός που δεν συνάδει με τη θέση του στο υπουργικό συμβούλιο.
Βέβαια, η όλη υπόθεση με τους δύο φακέλους, που προφανώς συνιστούν σκάνδαλο, αναδεικνύει και μία «τρύπα» στη νομοθεσία. Ο Τσακαλώτος και ο Σταθάκης έχουν μερίδια στην Black Rock, που διαχειρίζεται - μεταξύ άλλων καπιταλιστικών δραστηριοτήτων - «κόκκινα δάνεια».
Η ίδια εταιρεία, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει την διαχείριση των «κόκκινων δανείων» της χώρας, γεγονός που θα αποφέρει κέρδη σε όσους έχουν μερίδια αυτής της εταιρείας, δηλαδή στους υπουργούς του Σύριζα, οι οποίοι θα της αναθέσουν να το πράξει. «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», δηλαδή.




















Αντώνης Κοτσακάς: Από άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα
Αντώνης Κοτσακάς: Από άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα
Τελείωσε και το περιβόητο συνέδριο του Σύριζα, στο οποίο αποφασίστηκε ότι κόμμα και κυβέρνηση θα πρέπει να γίνουν ένα. Μέσα από τις διαδικασίες του Συνεδρίου εκλέχτηκε και η νέα Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα, αλλά και η Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι στενοί σύμβουλοι του Τσίπρα.
Στην Πολιτική Γραμματεία εκλέχτηκαν λοιπόν οι εξής: ο Χαράλαμπος Γολέμης με 60 ψήφους, ο Αντώνης Κοτσακάς με 59, ο Νίκος Σκορίνης με 51, ο Π. Καραγιώργος και ο Νίκος Παυλίδης με 40, η Μαρίκα Φραγκάκη με 36 και ο Μιχάλης Υδραίος με 34.
Ο δεύτερος σε δύναμη, δηλαδή, άνθρωπος στην στενή ομάδα Τσίπρα είναι ο Αντώνης Κοτσάκας. Ας δούμε μέσα από τα λόγια του ιδίου το ποιος είναι:
«Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο, ιδιαίτερα την περίοδο 1989-1993. Ήμουν εκλεγμένος, από την Κεντρική Επιτροπή, γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του κόμματος και ο κ. Τσοχατζόπουλος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεργασία μας ήταν θεσμική και επιβεβλημένη. Συμπορεύτηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο το 1996, όταν ήταν υποψήφιος για την εκλογή νέου προέδρου, όπως άλλωστε έπραξαν τα μισά οργανωμένα μέλη του κόμματος.»
Δεν χωράει στα παραπάνω άλλο σχόλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ