ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ… ΡΗΞΗ, ΔΕ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»



Το τελευταίο διήμερο, αφότου ο mister Tsipras πέταξε τις μάσκες και προσκύνησε και επισήμως το… κατηραμένο Μνημόνιο, διαβάζουμε σε όλες τις ιστοσελίδες για τον «αναβρασμό» που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Την αρχή την έκανε ο γραφικός (πρώην ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, κ.τ.λ.) Μιχελογιαννάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τις μνημονιακές προτάσεις της συγκυβέρνησης προς τους διεθνείς τοκογλύφους «ταφόπλακα για την Ελλάδα», «μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα», ενώ υπολόγισε ότι «Με τα νέα μέτρα υπολογίζω ότι θα χάσουν απ’ την τσέπη τους οι Έλληνες τουλάχιστον δύο μισθούς». Όσον αφορά τη δική του στάση, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μία συμφωνία με τα μέτρα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά. Ωστόσο, με νέα συνέντευξή του, τα… μπουρδούκλωσε εις ότι αφορά την προσωπική του στάση…

Κατόπιν, τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Μητρόπουλος (επίσης πρώην ΠΑΣΟΚ…), ο οποίος εκτίμησε ότι «δύσκολα θα περάσουν αυτά τα μέτρα».

Μετά, πλάκωσαν οι βουλευτές των Λαφαζανίστας. Για παράδειγμα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στάθης Λεουτσάκος, ο οποίος δήλωσε «προβληματισμένος» και ότι διατηρεί «μεγάλες επιφυλάξεις για την ελληνική πρόταση», ο Δημήτρης Κοδέλας, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook αφήνει να εννοηθεί ότι στο βάθος υπάρχει «νέο μνημόνιο», ο Λαπαβίτσας που η μόνη του έννοια είναι πώς οι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ θα εξηγήσουν την μνημονιακή συμφωνία στα κορόιδα τους ψηφοφόρους τους και διάφοροι άλλοι, των οποίων η κοινή συνισταμένη είναι ότι «δύσκολα θα περάσουν αυτά τα μέτρα από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, όλα αυτά τα… φρούτα του συριζαίϊκου μπαξέ, ψελλίζουν διάφορα μισόλογα, αναφέρονται γενικώς και αορίστως στους άλλους, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για την «ταμπακιέρα» και να ξεκαθαρίσουν την προσωπική τους στάση, δηλαδή αν θα υπερψηφίσουν ή θα καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είναι… κότες λυράτες και την ώρα της κρίσεως θα ψηφίσουν «ναι σε όλα», όπως έκαναν άλλοτε και κάποιοι… αντιμνημονιακοί συνάδελφοί τους, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της νουδούλας;

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ