ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

-Η συνέχιση της κοροϊδίας που σας λέγαμε…Είστε έτοιμοι για αριστερό Μνημόνιο;



Οι μαρξιστικές κορώνες περί «εθνικής αξιοπρέπειας που πρέπει να ανακτηθεί» και περί «κυρίαρχου κράτους που εκφράζει τη λαϊκή θέληση» πήγαν περίπατο και η κυβέρνηση των αριστερών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου φορά τα καλά της, ετοιμαζόμενη να θέσει με περηφάνια την υπογραφή της σε μια νέα συμφωνία με τους δανειστές, η οποία θα αποτελεί το τρίτο Μνημόνιο για την Ελλάδα.

Η φαρσοκωμωδία την οποία επί πεντάμηνο σχεδόν παρακολούθησε ο Ελληνικός Λαός φτάνει στο δραματικό της φινάλε. Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος, στενά ελεγχόμενος από πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα των οποίων η ατιμωρησία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη διατήρηση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, θα πανηγυρίζει ανακουφισμένος για τον λεγόμενο «έντιμο συμβιβασμό».

«Έντιμος συμβιβασμός» όμως, είναι για τη διεφθαρμένη πολιτική και οικονομική εξουσία, για τους τραπεζίτες και τέλος για τους υπερχρεωμένους δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Για τον Λαό μας, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για συνέχιση μιας εθνοκτόνου πολιτικής η οποία εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά δημόσια περιουσία και εθνικό πλούτο.

 «Plaudite, amici, comedia finita est!», θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο θέατρο των τελευταίων μηνών. Θέατρο υποτέλειας, ραγιαδισμού και υποταγής, το οποίο βεβαίως στρέφεται ξανά εναντίον των Ελλήνων. Τούτη τη φορά απλώς άλλαξαν οι πρωταγωνιστές: οι «επαναστάτες» της αριστεράς πήραν τη θέση των μασονοδεξιών λακέδων. Επί της ουσίας όμως, ακολούθησαν την ίδια ακριβώς πολιτική γραμμή, εκείνη δηλαδή που εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και τις αιμοβόρες διαθέσεις τους.

Η επικείμενη συμφωνία θα έχει υπογραφεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπως διαβεβαιώνουν οι δανειστές και δη πηγές από το Βερολίνο. Όχι τυχαία, οι ίδιοι αυτοί αμείλικτοι κερδοσκόποι επαίρονταν προ των ελληνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, πως αδιαφορούν για το εάν στην εξουσία θα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ή ο Σύριζα του Τσίπρα. Τώρα αντιλαμβάνεται και ο Ελληνικός Λαός που οφειλόταν η αλαζονική συμπεριφορά και σιγουριά τους.

Από τον επαίσχυντο και αντεθνικό «έντιμο συμβιβασμό», θα εξέλθει τραυματισμένο ολάκερο το αντισυνταγματικό τόξο και οι φορείς του. Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ ως κυβέρνηση η οποία αθέτησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και έδεσε εκ νέου χειροπόδαρα τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εξίσου, διότι είναι και οι τρεις υποχρεωμένοι να στηρίξουν το Νέο Μνημόνιο, αφού ακόμη κι αν έπρατταν διαφορετικά δεν θα έπειθαν ούτε τους εαυτούς τους.
Απέναντι στο μνημονιακό συνεταιρισμό παραμένει μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ένα Εθνικιστικό Κίνημα διωκόμενο, το οποίο υφίσταται επιπλέον την τρομοκρατία του παρακράτους, ως συνέχεια της συστηματικής πολιτικής τρομοκρατίας των τελευταίων τριών ετών. Παρά ταύτα, δίχως να υπολογίζεται το βαρύτατο τίμημα το οποίο η Χρυσή Αυγή πληρώνει (με νεκρούς, με πολιτικούς κρατουμένους, με τραυματίες από δολοφονικές επιθέσεις αριστεριστών) η θέση του Κινήματος είναι αδιαπραγμάτευτη: Κάτω η Χούντα των Μνημονίων!

Τί θα πρέπει, εν κατακλείδι, να αναμένει ο Ελληνικός Λαός πλέον; Σίγουρα όχι την ελπίδα. Εκείνο το οποίο θα έρθει είναι νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και ανείπωτες θυσίες, για να συνεχίσουν τοκογλύφοι και τραπεζίτες να δρουν ασύδοτα, υπό καθεστώς πλήρους ασυλίας. «Μέχρι πότε;», θα αναρωτηθεί κάποιος.

Μέχρις ότου, οι Έλληνες απαγορεύσουν στον εαυτό τους να εξαπατάται από ένα διεφθαρμένο Καθεστώς το οποίο ενεργεί φανερά με στόχο τον εξανδραποδισμό τους. Μέχρις ότου εγερθούν για να αποτινάξουν τα μνημονιακά δεσμά, αντί απλώς να το εύχονται. Μέχρις ότου δώσουν στη Χρυσή Αυγή τη δύναμη να επιβάλλει σε εγχώριους και διεθνείς απατεώνες την ελληνική λαϊκή θέληση.

Οι τραπεζίτες σήμερα ξεφυσούν με ανακούφιση και τρίβουν τα χέρια τους. Ο Ελληνικός Λαός παραμένει όμηρος των νοσηρών τους διαθέσεων, με υπογραφή των μαρξιστών απατεώνων. Η μέρα κατά την οποία η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει την πόρτα των τραπεζιτών για να τους αναγγείλει πως «το πάρτι τελείωσε, ήρθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός», επαφίεται στα εκατομμύρια των ανέργων, στους επαγγελματίες που βλέπουν να χάνονται οι κόποι μιας ζωής και στην Ελληνική Νεολαία που βλέπει εναγωνίως το μέλλον της να υποθηκεύεται
.
Ευάγγελος Καρακώστας


Η συνέχιση της κοροϊδίας που σας λέγαμε…

Παράταση, λοιπόν, πήρε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων από τους διεθνείς τοκογλύφους, έως την 30η Ιουνίου (ημερομηνία κατά την οποία λήγει και το τελεσίγραφο για επίτευξη συμφωνίας – Τυχαίο; Δε νομίζω!) για να πληρώσει μαζεμένες τις τέσσερις δόσεις προς το… φιλανθρωπικό ίδρυμα ΔΝΤ, τις οποίες κανονικά θα πλήρωνε σήμερα, στις 12, στις 19 και στις 26 Ιουνίου, συνολικού ύψους 1,5 δις. ευρώ.

Και πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια, μιλώντας για «πρώτη νίκη», «πρώτη πιστολιά στο ΔΝΤ – προειδοποιητική αλλά ουσιαστική», και άλλα τέτοια… νεοκαραϊσκάκικα!

Ποιος είναι ο λόγος της παράτασης; Είναι προφανής: δόθηκε παράταση επιπλέον 25 ημερών στους Τσιπροκαμμένους, για να συνεχίσουν την κοροϊδία της… «σκληρής διαπραγμάτευσης» και να ξεσαλώσουν τα παπαγαλάκια τους («εθνικόφρονα» και ακροαριστερά), ρίχνοντας στην αγορά τόνους… κουτόχορτου. Στις 30 Ιουνίου, κοροϊδία τέλος και τα κεφάλια μέσα!

- «Ενοχλημένη» λένε οι παπαγάλοι, είναι η Λαγκάρντ με την Αθήνα που δεν θα πληρώσει σήμερα τη δόση του ΔΝΤ. Και ποιος έδωσε την παράταση ρε φυτά, αν όχι η… ενοχλημένη Λανγκάρντ;

-Η συνέχιση της κοροϊδίας που σας λέγαμε…

-Και βέβαια, όσες περισσότερες διευκολύνσεις δίνονται, τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ