ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων


Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων - Πρώτες εικόνες
Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης.
Παρά τους αποκλεισμό από την αστυνομία, την τρομοκρατία και τον ασφυκτικό κλοιό χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες έστειλαν ηχηρό μήνυμα.
Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες!
Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών

Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»

Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών

Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ

 ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας!

Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: 

Όχι στο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: Όχι στο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων, του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας.
Ενάντια σε ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν η Πατρίδα μας να ανήκει στους Έλληνες και να δοθεί μία σοβαρή λύση στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος, να επιστρέψουν δηλαδή οι λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους.
Παρά τον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, την τρομοκρατία από τους παρακρατικούς επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας χιλιάδες Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Γιάννης Βουλδής, ο οποίος τόνισε ότι ο νέος αντιρατσιστικός νόμος επιβάλλει μια ιδιόμορφη φίμωση εναντίον των Ελλήνων που δεν μπορούν πια να μιλήσουν την γλώσσα της αλήθειας.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης  επισήμανε ότι το καθεστώς κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ως ρατσιστές επειδή είναι οι μόνοι που μιλούν για Πατρίδα, Έθνος και Θρησκεία, ενώ διερωτήθηκε πόσους πια λαθρομετανάστες μπορεί να αντέξει η χώρα.
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Φώτης Γραικός τόνισε την υποκρισία του συστήματος που όταν ο τέως πρωθυπουργός Σαμαράς μιλά για εισβολή λαθρομεταναστών και ανακατάληψη των πόλεων ή όταν αυτοί στοιβάζονται σε κέντρα κράτησης δεν βλέπει ρατσισμό, αλλά τον εντοπίζει μόνο στην Χρυσή Αυγή, όταν διακηρύττει τα δίκαια των Ελλήνων.
Ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος αφού επεσήμανε πως οι πρόσφατες αποφυλακίσεις του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού σηματοδοτούν την αρχή της κατάρρευσης της άθλιας σκευωρίας κατά των Εθνικιστών, τόνισε ότι το κράτος επισημοποιεί τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων απαγορεύοντας την εθνική μνήμη σε Πόντιους, Μικρασιάτες, Βορειοηπειρώτες και άλλους ελληνικούς πληθυσμούς που υπέστησαν σφαγές και διωγμούς.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ότι τα σύμβολα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας δέχονται πρωτοφανή επίθεση από τους "κουλτουριάρηδες αντιρατσιστές", την ίδια στιγμή που ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος που έχει σε δεύτερη μοίρα τον Έλληνα σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Τέλος, από το σπίτι του μίλησε τηλεφωνικά ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός που αποφυλακίστηκε, αλλά τελεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Ο Συναγωνιστής επεσήμανε πως  ένα αντεθνικό καθεστώς θεωρεί παράλογη την εφαρμογή των νόμων, την απέλαση δηλαδή κάθε λαθρομετανάστη που μπήκε παράνομα στην Χώρα. 
Τόνισε ακόμα πως όλοι οι παράνομα και πολιτικά διωκόμενοι Συναγωνιστές μέσα και έξω από τα κελιά της Τιμής αντέχουν και συνεχίζουν τον Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση όλων των Ελλήνων.
Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψέλνουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Φωτογραφίες
Ολόκληρη η εκδήλωση 

της Χρυσής Αυγής 

από το webtv.nerit

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ… 
383 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Της… κακομοίρας έγινε χθες στο Αιγαίο, με νέο ρεκόρ προσέλευσης λαθρομεταναστών. Λέτε να… προτίμησαν την Ελλάδα (που έλεγε κάποτε και ο νυν Π.τ.Δ.) για να… γιορτάσουν την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού», ή μήπως βοήθησε ο καιρός που σημείωσε σημαντική βελτίωση; Προφανώς, ισχύει το δεύτερο… Έτσι:

Εκατόν οχτώ (108) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Παναγίας Οινουσσών Χίου, ενενήντα πέντε (95) εντός της πόλεως Μυτιλήνης ν. Λέσβου, πενήντα δύο (52) στη θαλάσσια περιοχή »ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ» ν. Λέσβου, σαράντα ένας (41) στην περιοχή της επαρχιακής οδού »ΑΝΕΜΩΤΙΑ-ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ» ν. Λέσβου, είκοσι έξι (26) στη θαλάσσια περιοχή βόρειο ανατολικά της ν. Αγαθονησίου, τριάντα ένας (31) στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου Λέσβου και είκοσι οκτώ (28) στις βορειοανατολικές ακτές ν. Φαρμακονησίου.

Σύνολο: 382 –ένα μεγάλο χωριό- σε μια μόνο ημέρα, όχι ακόμα καλοκαιρινή. Φανταστείτε τι θα γίνει έτσι και καλοκαιριάσει για τα καλά!

- Είναι έτοιμα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα κ.λπ. συντρόφισσα Χριστοδουλοπούλου ή όχι ακόμα;

-    Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ