ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΡΩΣΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ;


genoktonia_armenion_556635505

Πρόταση νόμου για την ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων κατέθεσε στη ρωσική Δούμα ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», Σεργκέι Μιρόνοφ, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: 

«Υποβάλαμε πρόταση νόμου λογοδοσίας για την άρνηση αναγνώρισης του γεγονότος της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915».

Προφανώς, η πρόταση αυτή είναι μια ακόμα ρωσσική απάντηση στην κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους από τους Τουρκαλάδες.

Κι αν σας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι οι Ρώσσοι βουλευτές που έκαναν την πρόταση δεν συμπεριέλαβαν και τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Μικρασιατών και αναρωτιέστε γιατί το έκαναν, μην απορείτε καθόλου! 

Όταν οι ίδιες οι ελληνικές κυβερνήσεις αμφισβητούν δια στελεχών τους –οι Σαμαροβενιζέλοι δια της Ρεπούση και οι Τσιπροκαμμένοι δια του Φίλη- τις γενοκτονίες των Ελλήνων, πως περιμένουμε από τους Ρώσσους να ζητήσουν την ποινικοποίηση της αρνήσεώς τους;

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ