ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πολιτική σχιζοφρένεια : Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα! Και ο Σύριζα πάει για ζουρλομανδύα.

Πολιτική σχιζοφρένεια: Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα!

Με την «πρώτη φορά αριστερά» ο πολιτικαντισμός περνάει σε νέα επίπεδα. Έως τώρα γνωρίζαμε τις κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων και το πώς άλλα έλεγαν ενώπιον του κόσμου τους και άλλα ενώπιον των «διεθνών εταίρων».

Τώρα, όμως, νέα «ήθη» και «έθιμα» αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τη μνημονιακή στροφή του Σύριζα.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιτίθεται στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» που μαστίζουν τον κόσμο της εργασίας.

Κοινώς, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε μαχητική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα.

Πρόκειται, προφανώς, για μία αντίφαση στην ίδια την συλλογική προσωπικότητα του κυβερνώντος κόμματος, επί της ουσίας μπορεί μονάχα η ψυχιατρική να αποφανθεί, όμως είναι σαφείς οι ενδείξεις μίας επιθετικής σχιζοφρένειας και ενός διπολισμού ανάμεσα σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα εφαρμογής των μνημονίων και ενός θαμμένου υποσυνείδητου αριστερισμού, ο οποίος παλεύει να επανέλθει στην επιφάνεια.

Ουσιαστικά στο σώμα του Σύριζα παλεύουν δύο πολιτικαντισμοί. Αυτός της κυβερνήσεως και αυτός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Είχαμε συνηθίσει την… αστάθεια Σαμαρά, όμως τώρα βλέπουμε ότι και ο Σύριζα πάει για ζουρλομανδύα. 

Συνεπώς, το συμπέρασμα έρχεται αβίαστα. Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την… ψυχική υγεία. 


EKTAKTO: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!


Την αμέριστη συμπαράστασή του στο τμήμα εργατικής πολιτικής του κόμματός του, που καλεί σε απεργία ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας προχωρόντας σε κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του προσωπικού ασφαλείας του Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, φθάνοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και στη συνέχεια ύψωσε πανό στην είσοδο, με τη λέξη «κατάληψη».

Ο κ. Τσίπρας, στη συνέχεια, έβγαλε το κοστούμι του, φόρεσε πιο άνετα ρούχα και στήθηκε έξω από το Μαξίμου καίγοντας σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενος για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδηγούν τον λαό στην φτωχοποίηση.

Ανάμεσα στα αιτήματα του πρωθυπουργού, είναι και η παραίτηση του πρωθυπουργού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση, που από την πλευρά της αντιπολίτευσης, θα υπερασπίζεται πιο αποτελεσματικά τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, κόντρα στους δανειστές.

Ερωτόμενος πάντως ο Αλέξης Τσίπρας από δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί αφού δεν θέλει να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας και απευθυνόμενος στον εαυτό του απαίτησε να προκηρύξει εκλογές.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ