ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Φανατικός ισλαμιστής απειλεί ότι η Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική χώρα - ΒΙΝΤΕΟ. Τι θα προκύψει μετά το τέλος της συγκυβέρνησης;



Σε ευθεία πρόκληση και απειλή εναντίον όλων των μη μουσουλμάνων προχωρεί μερίδα φανατικών ισλαμιστών που ζουν στην Χώρα μας.
Με φρίκη είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες κάποιον μουσουλμάνο από το Ιράκ, ο οποίος ζει εδώ 32 (!) χρόνια, να απειλεί ξεκάθαρα για την μετατροπή της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης σε μουσουλμανικές χώρες! Για την ακρίβεια, ο αφιονισμένος αυτός τύπος δήλωσε ότι «Δεν τα βγάζετε πέρα με τις μουσουλμανικές χώρες, με τίποτα. Ό,τι και να κάνουν, η μουσουλμανική θρησκεία θα προχωρήσει. Θα προχωρήσει και θα έρθει μια μέρα που αυτά που βλέπεις εδώ θα γίνουν μουσουλμανικές όλες οι ευρωπαϊκές χώρες».
Πέρα του ότι παρά την παραμονή του για 32 ολόκληρα χρόνια στην Χώρα μας είναι ολοφάνερο ότι όχι μόνο δεν την αγάπησε ποτέ, αλλά βγάζει ένα απύθμενο μίσος γι’ αυτήν και τους Έλληνες, ιδιαίτερη σημασία έχει ότι επί της ουσίας προτρέπει σε κατάληψη της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους μουσουλμάνους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακόμη μουσουλμάνοι, οι οποίοι ζουν στην Χώρα μας, μπορεί να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αναρωτιόμαστε, όμως, μετά την αποκάλυψη αυτή τι θα πράξει η Πολιτεία;
Θα τον οδηγήσει στο εδώλιο με τον αντιρατσιστικό νόμο, καθώς οι απειλές κατά των «απίστων» και η υποβάθμισή τους είναι ολοφάνερη ή αυτό ισχύει μόνο για όσους Έλληνες φέρονται με άσχημο τρόπο στους αλλοδαπούς; Θα ήταν υπερβολικό να υποστηριχθεί ότι όσοι σκέπτονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο για την Χώρα που τους φιλοξενεί και τους δίνει εργασία θα πρέπει να απελαύνονται; Εκτός κι αν νομίζουν κάποιοι αφελείς ότι τέτοιου είδους φανατισμένοι τύποι αντιμετωπίζονται με ξεπερασμένες ταξικές «αναλύσεις», μονόπλευρες εκδηλώσεις αγάπης και την παθητικότητα των κεριών και των χαζοχαρούμενων τραγουδιών.
Όσοι περισσότεροι σκέπτονται έτσι τόσο πιο εύκολα, όντως, θα μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανική χώρα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τι θα προκύψει 

μετά το τέλος της συγκυβέρνησης;


Τι θα προκύψει μετά το τέλος της συγκυβέρνησης;
Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι αν θα αντέξει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά για πόσο χρονικό διάστημα θα αντέξει ακόμη.
Το «απόθεμα» της εκλογικής νίκης στις 20 Σεπτεμβρίου δείχνει να εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο θα φανταζόταν ο οποιοσδήποτε. Ήδη ο Τσίπρας κραυγάζει αγωνιωδώς προς τους εντολείς του για μια σχετική χαλάρωση του προγράμματος του τρίτου Μνημονίου, προκειμένου να μπορεί να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα. Είναι ολοφάνερο ότι για την κυβέρνηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να διαχειριστεί επιτυχώς σε πολιτικό επίπεδο τις συνέπειες των μέτρων που αυτή περνάει στην Βουλή, τα οποία οδηγούν στην κατάργηση κάθε έννοιας, έστω και στοιχειώδους, κοινωνικού κράτους, πρόνοιας και προστασίας.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο συμβιβασμός στο καυτό θέμα των κόκκινων δανείων. Το προεκλογικό σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» κοντεύει να μετατραπεί στο «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη», με την δαμόκλειο σπάθη να είναι σε μόνιμη βάση πάνω από το κεφάλι οποιουδήποτε δεν μπορεί για κάποιον λόγο να ανταποκριθεί σε δεδομένη χρονική στιγμή στην κάλυψη των δανείων του. Σαν προπέτασμα καπνού η κυβέρνηση θριαμβολογεί(!) ότι έσωσε μόλις το 25% των δανειοληπτών.
Τα ίδια χάλια συμβαίνουν και σε άλλους τομείς, με την Παιδεία να οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση, την Δημόσια Υγεία σε κατάσταση ολοκληρωτικής αποσύνθεσης, οι αγρότες βρίσκονται σε διαδικασία οικονομικής εξόντωσης και αφανισμού των καλλιεργειών τους, ενώ το τελειωτικό χτύπημα στο Ασφαλιστικό θεωρείται ως δεδομένο. Συνοψίζοντας, η δεύτερη φορά Αριστερά κυβέρνηση, παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων, διαλύει την Παιδεία και την Υγεία, εξοντώνει την ραχοκοκαλιά του Έθνους (δηλαδή τους Αγρότες), οδηγεί στον γκρεμό της απόγνωσης τους συνταξιούχους, αλλά από την άλλη μεριά είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρη ως προς τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι ασταμάτητα εισρέουν παράνομα στην Χώρα μας, μετατρέποντας την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών προκειμένου να βγουν από την δύσκολη θέση οι ισχυροί της Ευρώπης, αλλά και να ικανοποιηθούν οι διεστραμμένες, αντιφυσικές, ξεπερασμένες και επί της ουσίας απάνθρωπες ιδεοληψίες κάποιων εγχώριων εθνομηδενιστικών κύκλων που μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Το μόνο ερωτηματικό, λοιπόν, εκτός από τον χρόνο κατάρρευσης αυτής της συγκυβέρνησης, είναι η μορφή που θα έχει η επόμενη κυβέρνηση. Προκήρυξη νέων εκλογών ή η ώρα νέας συγκυβέρνησης, ακόμη και με την συμμετοχή της ΝΔ (αν χρειαστεί, καθώς πρέπει να υπάρχει μια «αξιόπιστη» συστημική εναλλακτική λύση), στα πλαίσια του πολυπόθητου (για τους διεθνείς τοκογλύφους και τα εγχώρια στενά συντηρητικά συμφέροντα) «μεγάλου συνασπισμού»;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ