ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΚΚΕ: ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ! ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΟΙ… ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΑΣ;


kke_spot
Μαύρες πλερέζες έχουνε ρίξει οι βαθύπλουτοι σπάγκοι του Περισσού, διαπιστώνοντας ότι το μονότονο παραμύθι τους δεν τραβάει άλλο, γιατί τα… πελατάκια άρχισαν να ξυπνάνε και να κόβουνε λάσπη από την Ανώνυμη Εταιρεία τους. 

Αποκαλύπτει σχετικά η απολύτως φιλική τους φυλλάδα των Ιών:

«Ένας στους τέσσερις οπαδούς του ΚΚΕ διαφωνεί με την πολιτική του!

Εσωκομματικό σημείωμα, αυστηρά περιφρουρημένο, «κατεβαίνει» αυτό το διάστημα μέχρι το επίπεδο των Τομεακών (πρώην νομαρχιακών) Επιτροπών του ΚΚΕ.

Το σημείωμα αυτό αποτελεί αδημοσίευτο μέρος της πρόσφατης απόφασης της Κ.Ε. του κόμματος «για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τον προγραμματισμό δράσης» και αφορά μια σειρά διαπιστώσεις ιδιαίτερα ανησυχητικές για τη σχέση του ΚΚΕ με τους οπαδούς τους.

Τα σημαντικότερα σημεία αυτού του εσωκομματικού σημειώματος είναι ουσιαστικά δύο:

Το πρώτο αφορά τη διαπίστωση της Κ.Ε. ότι το 25% με 30% των οπαδών του ΚΚΕ διαφωνούν με την πολιτική του.

Το δεύτερο αναφέρεται στη μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων που είχε το ΚΚΕ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, με αποτέλεσμα η εκλογική του δύναμη να περιοριστεί σχεδόν στο μισό.

Η Κ.Ε. εκτιμά ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ψηφοφόρων έχει χαθεί οριστικά για το ΚΚΕ και μόνο ένα πολύ μικρό μέρος επανέκαμψε σε αυτό εκλογικά.

Πρέπει ακόμη να επισημανθεί ότι είναι τόσο αυστηρή η περιφρούρηση αυτού του κειμένου που στα στελέχη τα οποία καλούνται να το διαβάσουν απαγορεύεται να κρατούν σημειώσεις».

Κατανοούμε τη δυστυχία των συντρόφων (βλέπετε, είναι πολλά τα λεφτά που θα χαθούν αν εξαφανιστεί πολιτικά το κόμμα του… λαού), αλλά πρόκειται για κάτι… αναπόφευκτο. Διότι, εφόσον βυθίζεται ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα (κι είμαστε ακόμα στην αρχή…), πως είναι δυνατόν να διασωθεί το μακρύ του χέρι;

Και καλά τα μεγάλα στελέχη. Τους «καθοδηγητές». 

Αυτούς μην τους… κλαίτε, έχουνε γίνει… εξπέρ στις μπίζνες και θα επιβιώσουν στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Όσο για τους παρακάτω, θα είναι να τους… κλαίνε οι ρέγκες! Επαγγελματίες κομμουνιστές, το ξέρω ότι το βρίσκετε… φρικτό, αλλά ετοιμαστείτε να δουλέψετε για πρώτη φορά στη ζωή σας! Ευκαιρία να αποκτήσετε επιτέλους… προλεταριακή συνείδηση!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ