ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ρωσικά μαχητικά και Συριακός στρατός τρέπουν σε άτακτη φυγή τους ισλαμιστές μισθοφόρους των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσικά μαχητικά και Συριακός στρατός τρέπουν σε άτακτη φυγή τους ισλαμιστές μισθοφόρους των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Λίγα εικοσιτετράωρα αεροπορικών βομβαρδισμών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας ήρκεσαν για να τρέψουν σε φυγή από το έδαφος της Συρίας τους τρομοκράτες μισθοφόρους των ΗΠΑ. Οι αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων, που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία της Συρίας, εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών υποχρεώνουν αυτούς σε άτακτη οπισθοχώρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τελευταίου εικοσιτετραώρου 3.000 περίπου τζιχαντιστές εγκατέλειψαν τις θέσεις τους στην νότια Συρία και κατέφυγαν στην σύμμαχο των ΗΠΑ Ιορδανία.
Οι τζιχαντιστές τρέπονται σε φυγή αφού γνωρίζουν ότι μετά τους βομβαρδισμούς, στο πεδίο μάχης θα προελάσει ο τακτικός στρατός της Συρίας, μια προέλαση που δεν θα έχει πλέον τα χαρακτηριστικά ενός ανταρτοπόλεμου, στον οποίο υπερτερούσαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά θα έχει τα χαρακτηριστικά τακτικής μάχης ένεκα και της πυκνής αεροπορικής κάλυψης από την ρωσική και συριακή πολεμική αεροπορία.

Οι μαχητές του Χαλιφάτου λιποτακτούν, πανικόβλητοι από τις επιτυχίες των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών και προσπαθούν να διαφύγουν προς τους γειτονικούς συμμάχους των ΗΠΑ και των ιδίων, τους Τούρκους και τους Ιορδανούς. Τελικός προορισμός αυτών, όσοι μείνουν ζωντανοί, τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν σύμμαχοι τους στον πόλεμο κατά του Άσαντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσαν, ήδη 600 μισθοφόροι τζιχαντιστές έχουν διαφύγει τις τελευταίες ημέρες σε χώρες της ΕΕ και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί γεωμετρικά τις επόμενες εβδομάδες. Άλλοι 700 τζιχαντιστές παραδόθηκαν μαζί με τον οπλισμό τους χθες στις κυβερνητικές αρχές της επαρχίας Νταράα της Συρίας (βλ.εικόνα), ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε πολλές άλλες επαρχίες της χώρας.

Η εξολόθρευση των τζιχαντιστών στο έδαφος της Συρίας δεν θα διαρκέσει πολύ, είναι υπόθεση ολίγων μηνών, ίσως και ολίγων εβδομάδων, κάτι που θα σημάνει την επανάκτηση από την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού της πλήρους εδαφικής κυριαρχίας της χώρας και παράλληλα θα σημάνει τον ενταφιασμό των αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων, τα οποία συνίσταντο στον διαμελισμό της Συρίας.  



Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο με τους Τζιχαντιστές, φέρεται ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία τονίζουν ότι δεν προβλέπεται να τελειώσει η ρωσική επέμβαση αν δεν εξαλειφθεί οριστικά η ισιλαμιστική απειλή στην Συρία και όχι μόνο.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Radikal, ο Ρώσος πρόεδρος έχει δώσει σαφή εντολή στις δυνάμεις του που έχουν εγκατασταθεί και επιχειρούν από τις ρώσικες βάσεις στην Συρία, να πιάσουν και να φέρουν αλυσοδεμένο ζωντανό τον αρχηγό των Τζιχαντιστών, Ebubekir Bağdat, καθώς και όλο το επιτελείο του στην Μόσχα, για να… τους περιποιηθεί αναλόγως.

Την είδηση αυτή μετέδωσε πρώτα η αραβόφωνη εφημερίδα, Afitab-i Yezd, επικαλούμενη αποκλειστικές ρωσικές πηγές και στην συνέχεια πέρασε και στον τουρκικό τύπο, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση.

Η εντολή αυτή του Πούτιν, όπως αναφέρεται, έχει σκοπό αφ’ ενός να καταδείξει ότι η όποια αμερικανική επέμβαση δεν έβλαψε καθόλου τους Τζιχανστιστές και αφ’ ετέρου να αποδείξει διεθνώς ότι ο αρχηγός των Τζιχαντιστών είναι καθαρά δημιούργημα των Αμερικανών και η άνδρωση του στηρίχτηκε από την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, δηλαδή οι χώρες που πρωτοστατούν εναντίον της ρωσικής επέμβαση στην Συρία.

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, İgor Konaşenkov, απαντώντας στις νατοϊκές επικρίσεις για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Συρία, δήλωσε πως μέχρι τώρα όλοι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί των Αμερικανών το μόνο που κατάφεραν είναι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους Τζιχαντιστές. Για αυτό η ρωσική επέμβαση θα συνεχιστεί.

Δηλαδή…ρωσική Τελεία και Παύλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ