ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Χρυσή Αυγή στον αντιπρόεδρο της κομισιόν: “Είστε τοκογλύφοι, οικονομικοί εγκληματίες και ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα” - ΒΙΝΤΕΟ



Σε διακομματική επιτροπή της βουλής βρέθηκε χθές ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Λετονός Β. Ντομπρόβσκις, για να παρουσιάσει το μνημονιακό σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος. 

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο παράγοντα: 

-Οικονομικό εγκληματία που ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων 
και
-Εκπρόσωπο τοκογλύφων που είναι ανεπιθύμητος στην Πατρίδα μας

Τόνισε επίσης ότι:
- Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα κατά της διαφθοράς από τους εκπροσώπους της Siemens, της VW και της διεφθαρμένης γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας

- Μας χρωστούν το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις

- Η κλοπή της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων αποτελεί casus belli και θα σημάνει κοινωνικό πόλεμο και

- Η ανθελληνική απόφαση για επιδότηση ενοικίων δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών δεν πρόκειται να εφαρμοστεί

Ο εκπρόσωπος των τοκογλύφων δυσανασχετούσε εμφανώς κατά την διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καθώς είχε συνηθίσει τα συνεχή "γλειψίματα" και τις φιλοφρονήσεις των βολευτών όλων των άλλων κομμάτων. 

Η πρόεδρος της επιτροπής κυρα-Τασία Χριστοδουλοπούλου ψέλλισε στο τέλος κάποιες ακατανόητες φράσεις, του τύπου: "τώρα ξέρουν ο ελληνικός λαός ποιους εκπροσωπεί και πώς οργανώνει τη φιλοξενία..."(;;;) 


ΤΑ “ΕΧΩΣΕ” ΑΓΡΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

-ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ “ME TA ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ”

-”ΕΙΣΤΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

-ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ(ΒΙΝΤΕΟ)




Παρουσία του επιτρόπου της Κομισιόν Βλάντις Ντομπρόβσκις, λοιπόν ο Ηλίας Κασιδιάρης –εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων- «στόλισε» με διάφορους χαρακτηρισμούς τον εκπρόσωπο αυτών που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι, όπως: «οικονομικό εγκληματία» και «ανεπιθύμητο» στην χώρα μας.

Αλήθεια, ο εκπρόσωπος του… τιμημένου κουκουέ –που εμφανίζεται στους αφελείς ως… αντισυστημικό κόμμα- στην διακομματική επιτροπή, τι είπε; Μήπως το γνωστό σε όλους κουκουέδικο… «ποίημα» και του μίλησε με το «σεις και με το σας», ως σεμνή… Αρσακειάς;

Να μια ακόμα απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, ενώ το… τιμημένο κουκουέ κρατάει τα… μπόσικα του ντόπιου και του διεθνούς συστήματος εξουσίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ